torstai 21. helmikuuta 2013

Täyden kympin Reina

Maailman rakkain Reina täyttää tänään 21.2 kokonaiset 10 vuotta. Suuren suuret onnittelut myös siskoille Viljalle ja Iinekselle!

                                                             Reina hallilla helmikuussa

Reinan kanssa on niin paljon upeita muistoja... Tätä ajan kulua ei vain voi käsittää ja samalla tuntuu niin kovin haikealle. Ollaan pitkästä aikaa viikonloppu Joensuussa, joten Reinan synttärilahja, halit ja pusut on lähetetty vanhempieni kautta perille Mikkeliin. Onneksi nähdään taas ensi viikon perjantaina ja silloin Reina saa omat synttäriaksat. :) 
Vanhoja kuvia katsellessa tuli niin kova ikävä Reinan kanssa treenaamaan ja kisakentille. Mutta nykyään tehdään mummon ehdoilla ja nautitaan jokaisesta yhteisestä päivästä <3 


Sisko Vilja ja Reina Varkauden kisoissa

 


tiistai 19. helmikuuta 2013

Hallinta on historiaa

Lauantaina kisattiin vuoden ekat kisat Jyväskylässä Viitasen Annen tuomaroimilla radoilla. Isäni lähti myös mukaan ettei tarvinnut yksin ajella sekä Kaisa ja Riki poimittiin Vaajakosken ABC:ltä mukaan.

Anne oli laatinut oikein mukavat radat, jossa oli pari kivan kinkkistä kohtaa meille. No, vaikeat kohdat selvitettiin ja homma toimi. Mutta, suorilla se homma sitten karkasikin käsistä. Jäin jälkeen ja Neiti Väkkyrä ei lähtenyt etenemään yksin vaan jäi pyörimään. Ensimmäiset kisat kun tultiin kotiin ilman ainuttakaan nollaa, mutta silti meillä oli ihan sairaan kivaa! Tätä lisää. :)

Oli kivaa nähdä vanhoja kisakamuja tauon jälkeen pitkästä aikaa. Ja meille kerrottiin, että Carma on hieno. Niin se on, Carma on mulle niin kovin rakas.

Jyväskylä 16.2 10pv:



Eilen oli ryhmätreenit, tänään treenataan Kaisan ja Rikin kanssa kevyesti ja perjantaina tehdään ihan minitreenit lenkin ohessa. Ja ensi viikolla päästään esteille vain kerran ja silloinkin vain itsenäisesti. Luvassa on keppikulmia, itsenäistä etenemistä suorilla sekä putki-puomi erotteluja. Yritän ujuttaa kameran mukaan joku kerta, että saisi vähän videomatskua.

perjantai 1. helmikuuta 2013

Samoilla seteillä

... eli keppitreeniä jälleen! :)

Herneet liikkuvat Carman päässä ja tunnne, että me osataan on ihan huikea! Kuluneella viikolla ollaan käyty tekemässä ryhmätreenit ja kahdet nopeat keppitreenit. Tänään vaikeutettiin kulmia ja onnistumisprosentti huiteli sadassa. Jes! Tekisi mieli ilmoittaa Carma Jyväskylän kisoihin 16.2, mutta mietityttää, että pelaakohan aloitukset myös radalla, kierroksilla käyvän koiran kanssa. Toisaalta, homma pelittää nyt aika hyvin treeneissä joten seuraava askelhan on koittaa niitä kisoissa? Siittenhän sitä taas tietää mitä treenata. 

Olen Mikkelissä nyt melkein viikon verran ja on kyllä huippua, kun halli on ihan vieressä. Hallille voidaan mennä juosten ja näin saadaan hyvät lämmittelyt/jäähdyttelyt.  :) 





Reina ja Evitakin ovat päässeet hallille treenaamaan. Reinan kanssa ollaan tehty muutama kerta mummoaksaa sen ehdoilla ja Evin kanssa ollaan lähinnä muistuteltu miten yhteistyö toimii. Pitkälle ei olla päästy, edelleen ollaan tehty vain putkia ja siivekkeen kierroilla pientä tekniikkaa. Mutta hyvin se kyllä muistaa, taitava pieni musta. Ja niiiiiin innoissaan se on!