sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

"Älä missaa tuhannen taalan paikkaa"

Cheek - Ei oikotietä. Antaa kyllä potkua lenkillä, alkulämpillä ja rataantutustuessa. Toimii täällä päässä, sanat iskee ja kovaa. 

Pitkäperjantaina korkattiin kolmoset. Ihan ehjiä, kivoja ratoja, mutta silti paljon pieniä virheitä. Ensimmäisellä radalla rytmitin yhdellä hypyllä väärin ja kielto, sitten Carma tuli ulos putkesta ja tästä hyl. Oli aika kumma virhe, en osannut odottaa ollenkaan. Toinen rata oli parempi, vaikka yksi rima tippui (jota tuomari ei huomannut eikä nostanut kättään) ja lopuksi toiseksi viimeisellä esteellä luovutin, lopetin ohjauksen ja Carma tuli hypyn ohi.. Muutenkin oma liike oli vähän lepsu ja ohjaus puuttellista. Ei silti mitään katastrofiratoja, usko on kyllä tulevaan. Jospa tämä tästä. :)Pääsiäistä odotin kovasti, tiedossa lomaa ja loman ainoat treenit tiedossa Kouvolassa. Evitalle piti olla 2.4 aika Patricialle, mutta se valitettavasti peruuntui jo toista kertaa. Samalle päivälle oltiin suunniteltu Iidan kanssa kimppatreenit Kouvolaan aamuksi. Harmittaa, kovasti haluaisin Evin taas Patrician taitavaan käsittelyyn ja no, odotetut treenit meni ihan sivu suun. Jospa me saadaan kimppatreenit vielä uudestaan järjestettyä. Loma oli muuten antoisa ja tuli ihan oikeaan aikaan, pieni rentoutuminen oli paikallaan. :) 

Loman lopussa Carma pääsi Tiinan hierottavaksi ja lantio sekä rintaranka olivat kireät. Carma vastasi tosi hyvin hoitoon ja paikat saatiin avattua, mutta ensi torstaille meillä on aika fysioterapeutille. Toivottavasti on vain lihaskireyttä, pienistäkin jutuista vaan tuo huoli kuitenkin tahtoo kasvaa.

Tulevaakin on jonkin verran tullut pohdittua, jatkosta ei vain ole vielä tarkkaa tietoa. Ensin eletään torstaihin ja katsotaan missä kunnossa lihakset ovat, sitten vasta mietitään tarkemmin. Mm. treenisuunnittelua häiritsee myös Carman juoksujen puuttuminen, onhan edellisestä aikaa jo se 11 kuukautta. Olen aina vaalinut treenatessa ja kouluttaessa teemallisuutta, joten jonkinlaista suunnitelmaa pitäisi väsätä ja kesän kuvioita miettiä, kuitenkin  tahtoisi 4kk Mikkelin reissun ajan säilyttää saman rutiinin kuin nyt, mutta ilman kouluttajaa pääsen vain helposti lipsumaan. Ollaan mietitty, että kesällä kerran viikossa tai kahdessa ajettaisiin jonnekkin kouluttajalle, mutta minne ja kenelle, se on vielä auki. Ehkä tässä kuussa ollaan jo kaikkien asioiden kannalta viisaampia, kunhan tenttikiireetkin helpottavat. :)

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti