sunnuntai 12. toukokuuta 2013

On aika juosta

Vihdoinkin! 12 kuukauden jälkeen Carma aloitti elämän toiset juoksunsa, joten tällä hetkellä vietetään pientä juoksutaukoa. Joensuussa voisi treenata myös juoksuisen nartun kanssa, mutta tauko säännöllisen treenaamisen rinnalle tekee varmasti hyvää. Myös Carma on itse niin hämillään ja etenkin alussa "kipeä" juoksuista, joten tuntuu paremmalle olla sotkematta sitä tunnetta treenaamisen yhteyteen.

Täysin toimettomana ei kuitenkaan olla oltu. Ollaan  lenkkeilty paljon ja metsälenkkejä irti tehdään koko sakin kanssa päivittäin sekä Carma on päässyt myös juoksulenkeille mukaan. Ja puuaksa on päässyt myös kesän tullen takaisin kuvioihin.

Puuaksasta poiketen, tänään kotipihalla : Ennen juoksuja aloitettiin persjättötreenit. Carma lähtee niihin kyllä hyvin, mutta itselleni ajoitus on vaikeaa. Näihin pitää saada paljon varmuutta lisää, jotta saadaan nämä mukaan myös kisoihin. 

Persjättöjä: 


Ja Lappeenrannan kisojen jälkeen Evita pääsi tuuraamaan Carmaa ryhmätreeneihin. Säännöllistä meidän treenaaminen ei vieläkään ole, mutta pikkuhiljaa tämä taas lähtee tästä. Käännöksiä ja leijeröintiä piti pari kertaa muistutella, mutta sitten homma tuntui taas kolahtelevan paikoilleen.

Evita: 

Ja tänään 12.5 oltiin Reinan kanssa kahdestaan katsomassa Mikkeilin kisoja. Vanhus nautti niin paljon, erityisesti kun pääsi tekemään lämmittelyhypyillä vähän aksaa.. :) Ja tässä meidän kesälook: 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti