keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

SM-kisat 2014

SM-kisat ovat nyt saatu päätökseen ja oli hienoa saada olla mukana. Fiilis oli niin hurjan hieno ja oli kiva tavata kavereita ympäri Suomen! Liikkumisesta ei meinannut tulla mitään, kun aina jäi suustaan kiinni jonkun kanssa. :) Reissu oli mieletön ja hetket ystävien kanssa ovat kyllä sitä parasta antia. Toivottavasti saadaan kokea tämä vielä uudestaan. :)

Nämä olivat Carman ensimmäiset isot kisat, ison yleisön edessä ja hieman jännitti, miten se reagoi aivan uudenlaiseen tilanteeseen. Ja Carma oli jälleen kerran niin hirvittävän hieno kisakaveri! Carma meni ja teki, mutta ohjaaja ei yltänyt ihan samalle tasolle koiran kanssa. Jo ennen rataantutustumisia tuli itku, oli niin hienoa päästä kisaamaan yhdessä Carman kanssa. Perjantaina kisattiin hyppyrata, jossa tuli heti alussa pieni lipsahdus ja Carma meni esteen ohi. Lauantaina saimme startata ankkuriosuudella, jossa kieltovirheen ja rimanpudotuksen seurauksena meidän tuloksemme oli 10vp. Joukkueen kokonaissijoitus oli 28. Sunnuntaina yksilökisan karsintaradalla lumipallo lähti pyörimään oikein kunnolla ja ohjaaja oli ihan luokattoman huono. Yhden virheen jälkeen en saanut pakkaa enää kasattua ja kaverin sanoin "lähtihän se vähän lapasesta". :D Oma katkonainen ohjaus harmitti ja palkkasin Carmaa radan jälkeen pitkään. Koira antoi jälleen kaikkensa eikä sen kuulu huomata epäonnistumisia.

Iso kiitos kaikille kavereille, tarjositte ihan huikeita hetkiä viikonlopun aikana! Suomi sai jälleen kerran hienot suomenmestarit. :) Me lähdetään huomenna loppuviikoksi kavereiden kanssa viettämään aikaa mökille, lepäämään ja nauttimaan juhannuksesta. Nähdään ensi viikolla Rovaniemellä! Meillä on ihan luksusmökki tiedossa, meillä on oma kahvinkeitinkin. Kyllä tyttöjen kelpaa! :D

Joukkue SM, Carman osuus:


Kuvat Jasmin Saarinen:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti