tiistai 9. joulukuuta 2014

Ojangossa

Itsenäisyyspäivänä päästiin taas kisaamaan mahtaviin olosuhteisiin Ojankoon. :) Oma ajatus ei ollut ihan täysillä mukana, vaikka fiilis kisata olikin ihan mieletön. Tuloksina oli kaksi hylkyä, kun tyrkkäsin koiran väärälle esteelle ja rimavitonen. Carman kanssa agility tuntuu hyvältä. :) 

Kisojen jälkeen Carma pääsi osteopaatille ja Jerryn käsittelyyn. Saimme aivan mahtavia uutisia, Carma oli ensimmäisen kerran ikinä näin hyvässä kunnossa. Carmaa hoidettiin tämän vuoden aikana usein sekä osteopatian että fysioterapian avulla ja käsittelyt ovat todella auttaneet. Carma on ollut valitettavan usein todella jumissa, joten iso kiitos Jerrylle ja Siljalle kaikesta!! :) 

Ojangossa:

Omalle polvelle ei käynyt kisapäivänä yhtä onnelliseseti. Olimme ensimmäisen radan jälkeen Jassun ja Deanin kanssa jäähdyttelylenkillä, kun polvelle tapahtui jotain. Kävelimme, polvi petti alta ja painoa varatessa polven yläosaan vihloi. Fiksumpi olisi päättänyt levätä loppupäivän.

Harmittaa. Olo on nyt jo kuin isolla porsaalla, toivottavasti tämä menee nopeasti levolla ohi. Polveen on aikaisemmin diagnosoitu vika, mutta se oireilee eri tavoin ja siihen vaaditaan raskas, pitkään kohdistunut rasitus.Kisojen jälkeinen päivä oli ehkä kaikista pahin, mutta nyt olo helpottaa - Kiitos ihanien ystävien:


Tunnelmia Helsingistä ja itsenäisyyspäivän vietosta. Aivan ihana viikonloppu ystävien seurassa:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti