sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Tapahtuu

Ensimmäinen kuukausi "kesälomasta" takana. Työt rullaavat, viikonloppuvapaat ovat luksusta ja päivät huristelevat eteenpäin kovaa tahtia. Koneella ei oikein kerkeä eikä halua istua. Pitkät metsälenkit kavereiden kanssa, valoisat kesäillat, kotikaupunkiin kesäksi muuttaneet ihanat tyypit, terassi-ilmat,  ensimmäiset mökkireissut mökkisaunalla, grillitarpeilla ja kalareissuilla. Onneksi tätä on vielä kolme kuukautta jäljellä.

Muutamat treenit ollaan myös mahdutettu mukaan. Kuopiossa käytiin treenaamassa ja hakemassa ratatuntumaa. Hyvät treenit ja kaverit sparraavat tekemään töitä kovemmin. 30 esteen radalla omista jaloista petti usko täysin ja 28 esteen kohdalla jalat päättivät puolestani ja lysähdin maahan. Tämmöisien treenien ratakestävyys vaatii taas pientä muistuttelua.. Omat juoksutreenit kulkevat kesäisin kohtalisesti, mutta kulkevat kuitenkin. Tehdään silloin kun fiilis tuntuu siltä.

Muutamat omatoimitreenit ollaan tehty Kuopion treenien lisäksi, kaksi toukokuussa ja yhdet nyt kesäkuussa. Treenit ollaan yritetty rajata mahdollisimman pieneen toistomäärään sekä etsitty sopivaa balanssia helpon ja vaikean väliltä.  Treenit löytyvät myös videolta:


Kesäkuu on alussa ja ihanat reissut ovat taas edessä. Ensi viikonloppu Oulussa, sitten pitkä juhannus mökillä ja viimeiseksi karsinnat Jyväskylässä. Oulussa startataan perjantaina ja sunnuntaina, lauantai levätään ja kannustetaan kavereita. :)Veikkapuoli edessä, takana Carma
Villit perjantai-illat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti