perjantai 17. heinäkuuta 2015

Uusi kausi käyntiin

Arvokisarutistuksen jälkeiset pari viikkoa ollaan enimmäkseen levätty. Ne tunnit, mitkä vuorokaudesta jää töiden jälkeen jäljelle, ollaan vietetty lähinnä mökillä, metsässä tai kavereiden seurassa. Mikkelin kisaviikonloppuna päästiin kuitenkin perinteisesti avaamaan uusi kausi: Carman kanssa kaksi rataa lauantaina ja sunnuntaina, Evitan kanssa hyppyrata lauanantaina.

Tavoitteiden asettaminen parin hienon arvokisaviikonlopun jälkeen tuntui yllättävän haastavalta. Saatiin kuitenkin asetettua radoille muutamat pienet tavoitteet ja testattua sellaisia asioita, joita ollaan treenattu. Tuloksina Carmalle kolme nollaa ja kolme voittoa sekä yksi hylky. Evitalle hyppyradalta nolla ja sijoitus 6. Evin riemu oli aikamoinen ja silmät loistivat jälleen kuin hedelmäpelit konsanaan. Carman kanssa erityisen tyytyväinen olen itsenäiseen puomiin sekä tiukkaan persjättöön keppien jälkeen, joita päästiin ensimmäisen kerran testaamaan kunnolla kisatilanteessa.

Carman nollavoitot ja Evitan hypäri:


Viikonloppu oli muutenkin aikamoinen. Saatiin vieraaksi ystävämme Anniina Joensuusta sekä sukulaiset pääkaupunkiseudulta. Läheiset sukulaiset kisapaikalla kannustamassa, mökki-illat, älytön määrä ruokaa ja ystäviä. Ei kai sitä yhdeltä viikonlopulta voi enempää pyytää.Kuva: Anniina Korjus

 Kuva: Anniina Korjus


 Kuva: Anniina Korjus


2 kommenttia:

  1. Onnea hienoista radoista! Meillä muuten asustaa Carman velipuoli. :)

    http://sheltt.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon Essi! Ja kiitos vain ilmoituksesta, Carman sukulaisista on kiva tulla tietoiseksi. :) Kyllä poika paljon muistuttaa isäänsä.

    VastaaPoista