maanantai 29. elokuuta 2016

Elokuun aikana

Elokuussa minulla alkoi uudet työt, Carma piti kuukauden tauon agilitystä ja pyörähti KV-näyttelyssä, Evita on päässyt tekemään pieniä treenejä sekä Iva on kasvanut, touhuillut ja treenannut tokojuttuja.

Kuukauden tauko on tehnyt toivottavasti vain hyvää ja nyt me palaillaan takaisin lajin pariin. Arvokisojen lisäksi ollaan kisattu tavallisia kisoja viimeksi toukokuussa, joten nyt on syksyn aikana myös kisattava, mikäli haluaisi ensi kesän arvokisoihin. Tauon aikana Carma on kulkenut mukana normaalisti viikottaisilla pitkillä hölkkälenkeillä pehmeällä pohjalla. Carma pyörähti myös KV-näyttelyssä, eli enää Carma tarvitsisi yhden agilitysertin, jotta siitä voisi tulla kansainvälinen agilityvalio. Toivottavasti saadaan joskus aikaiseksi lähteä ulkomaille kisaamaan. Kuopion Savo Show:n tuomari tykästyi kovasti Carmaan ja kävi vielä sanomassa, että toivoisi näkevän sen uudestaan kehässä oikealla turkilla. Carma oli kuitenkin AVO EH 4.


Evi on päässyt tekemään pikkutreenejä ja tekeminen tuntuu samalta kuin ennenkin, luotettavalta. Suunnitelmissa olisi kisata Evitan kanssa hyppyrata Mikkelin syyskuun kisoissa.Evin treenejä:


Iva on täyttänyt 5kk ja saanut korkeutta noin 28cm. Arki kotona on ollut melkoisen haastavaa ja välillä päätön riehuminen on päättynyt ikävästi. Aktivoinnista huolimatta Ivan lempipaikka löytyy sohvan selkänojalta, josta pääsee myös nopeasti hyppäämällä alas sekä ruokapöydältä saa haettua ruokaa keinolla millä hyvänsä. Haasteista huolimatta Ivan kanssa on ollut mukava touhuta. Se leikkii hyvin irtoavista hampaista huolimatta, juoksee kivalla tekniikalla ja on motivoitunut temppujen tekemiseen. Ivan kanssa on siirrytty treenaamaan temppuja häiriötilanteisiin ja yhdeksi treenipaikaksi saimme Santahaminan ampumaradan vieruksen, jossa oli ampumisharjoitukset meneillään. Mm. hämykäskyt onnistuvat hyvin kotona, mutta kovassa häiriössä täytyy vielä harjoitella. Tällä viikolla myös Iva pääsi Carman hoidon yhteydessä Jerryn käsittelyyn ja kaikki tuntui siltä miltä pitikin.


Ivan uusia juttuja:
90. Lahden keskusta
91. Sydänultra
92. Helsingin keskusta
93. Helsingin rautatieasema
94. Ratikka
95. Hoitopöytä ja pieni kropan käsittely
96. Itämeri

Uusia alustoja ja ääniä
97. Dobo-pallo
98. Ampumarata
99. Katusoittajat
100. Maassa vedettvät matkalaukut, joille piti vähän haukkua
+
101. Skeittipojat

Tämän listan loru loppuu tähän.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti