perjantai 23. joulukuuta 2016

Iva 9kk

Iva täytti tänään 9 kuukautta. Iva on päässyt tutustumaan agilityyn viimeisen 1,5kk aikana, ja tässä samalla pieni video:


Pentutreeneissä ollaan keskitytty ainoastaan juoksemiseen sekä leikkimiseen, ja se tulee varmaan olemaan vallitseva teema jatkossakin. Ivan mielestä tekeminen hallissa on hirmuisen kivaa, ja toivoisin kovasti, että sama asenne pysyisi tulevaisuudessa ja vahvistuisi entisestään. Iva oppi hyvin nopeasti tunnistamaan treenihallin ja on saanut monet vetolelut rikottua.  Katsotaan, mitä aika tekee minihiirelle.

Iva 9kk: 30,5cm & 3,95kg. 

Carma sekä Iva aloittivat molemmat juoksunsa, ja Carma palailee sitten niiden jälkeen harrastuksien pariin. Joululoman aikana on tarkoitus opettaa molemmille tytöille muutamat uudet temput, tehdä dobopallolla sekä nukkua pitkään. Carman kroppa on nyt tauon aikana hoidettu kaksi kertaa, kerran fysioterapiassa Mikkelissä ja tällä viikolla Helsingissä Jerryllä. Ensimmäisellä hoitokerralla oli pientä kireyttä, mutta kropan liikkuvuus ja lihaksisto ovat hyvällä mallilla. 

Evita on pitänyt meidän lipun pystyssä eläinlääkärissä. Evita kävi röntgenkuvissa, jossa havaittiin alkava spondyloosi. Keskiselässä oleva luupiikki on pieni, mutta on vaikuttanut Evitan elämään selvästi. Aluksi Eville tulee antaa Cartrophen-pistoksia ja pääsääntöisesti selkää hoidetaan nyt muutaman kerran viikossa eläinlääkärissä laserilla. Jatkossa katsotaan, mikä on fysioterapian tai osteopatian vaikutus. Vaikka uutiset eivät olleet iloisimmat, onneksi syy löytyi ja nyt sitä pääsee hoitamaan oikeanlaisin keinoin. Evita on päässyt jo muutaman kerran vähän pidemmille hihnalenkeille metsäpoluille, ja toivotaan, että elämä alkaa pyörimään taas onnellisemmin. Rankat harrastukset jäävät pois, mutta uinnin pitäisi tehdä hyvää, kunhan yleisvointi on muuten hyvä. 

Oikein hyvää joulua kaikille koko meidän porukalta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti