sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Iva Silvian kurssilla

Iva jatkoi juoksupuomin harjoittelua Silvia Trkmanin juoksukontaktikurssilla, joka alkoi helmikuussa ja päättyi nyt toukokuun loppuun. Kurssi oli meille todella hieno kokemus ja saimme oppia neljän kuukauden aikana todella paljon! Harjoittelimme intensiivisesti emmekä (taaskaan) tehnyt muita esteitä kuin keskityimme puomiin - paitsi pääsimme myös aloittamaan Silvian tuella A:n, joka on nyt ihan hyvällä mallilla.

Me kaipaamme kurssia jo nyt! Tässä Ivan valmistumisvideo kurssilta, toivottavasti pidätte siitä:


Kurssin voittajaa voi äänestää Facebookissa Lolabuland Graduation page- sivustolla. Kurssin voittaja (eniten tykkäyksiä saanut pari) jatkaa Silvian kanssa harjoittelua ilmaiseksi yhden uuden kurssin verran. Se olisi meidän suuri haave, joten olisimme äärimmäisen kiitollisia mikäli kävisit äänestämässä meidän videota tässä osoitteessa: https://www.facebook.com/events/746500102406040/?active_tab=discussion

Itse en voi muuta kuin suositella kurssia kaikille. Ennen kurssia Iva tiesi vain yhden poistumisen, joka oli suoraan putkeen. Ennen kurssia Ivalle täytyi mitata lähetyspiste mittanauhalla 10cm tarkkuudella. Neljän kuukauden aikana meidän puomi eteni seuraavasti: 
- Nyt lähetyspistettä ei tarvitse enää mitata, puomille voi lähettää mistä matkasta tahansa.
- Voimme tehdä erilaisia lähestymisiä sekä vaikeitakin poistumisia puomille.
- Käännöksien aloittaminen, mattotyöskentelyn aloitus nollasta > eteneminen täysikorkealle puomille sekä extremeissa että softeissa.
- A:n aloitus > kuudessa treenikerrassa täysikorkealle A:lle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti