tiistai 19. helmikuuta 2013

Hallinta on historiaa

Lauantaina kisattiin vuoden ekat kisat Jyväskylässä Viitasen Annen tuomaroimilla radoilla. Isäni lähti myös mukaan ettei tarvinnut yksin ajella sekä Kaisa ja Riki poimittiin Vaajakosken ABC:ltä mukaan.

Anne oli laatinut oikein mukavat radat, jossa oli pari kivan kinkkistä kohtaa meille. No, vaikeat kohdat selvitettiin ja homma toimi. Mutta, suorilla se homma sitten karkasikin käsistä. Jäin jälkeen ja Neiti Väkkyrä ei lähtenyt etenemään yksin vaan jäi pyörimään. Ensimmäiset kisat kun tultiin kotiin ilman ainuttakaan nollaa, mutta silti meillä oli ihan sairaan kivaa! Tätä lisää. :)

Oli kivaa nähdä vanhoja kisakamuja tauon jälkeen pitkästä aikaa. Ja meille kerrottiin, että Carma on hieno. Niin se on, Carma on mulle niin kovin rakas.

Jyväskylä 16.2 10pv:Eilen oli ryhmätreenit, tänään treenataan Kaisan ja Rikin kanssa kevyesti ja perjantaina tehdään ihan minitreenit lenkin ohessa. Ja ensi viikolla päästään esteille vain kerran ja silloinkin vain itsenäisesti. Luvassa on keppikulmia, itsenäistä etenemistä suorilla sekä putki-puomi erotteluja. Yritän ujuttaa kameran mukaan joku kerta, että saisi vähän videomatskua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti