perjantai 1. helmikuuta 2013

Samoilla seteillä

... eli keppitreeniä jälleen! :)

Herneet liikkuvat Carman päässä ja tunnne, että me osataan on ihan huikea! Kuluneella viikolla ollaan käyty tekemässä ryhmätreenit ja kahdet nopeat keppitreenit. Tänään vaikeutettiin kulmia ja onnistumisprosentti huiteli sadassa. Jes! Tekisi mieli ilmoittaa Carma Jyväskylän kisoihin 16.2, mutta mietityttää, että pelaakohan aloitukset myös radalla, kierroksilla käyvän koiran kanssa. Toisaalta, homma pelittää nyt aika hyvin treeneissä joten seuraava askelhan on koittaa niitä kisoissa? Siittenhän sitä taas tietää mitä treenata. 

Olen Mikkelissä nyt melkein viikon verran ja on kyllä huippua, kun halli on ihan vieressä. Hallille voidaan mennä juosten ja näin saadaan hyvät lämmittelyt/jäähdyttelyt.  :) 

Reina ja Evitakin ovat päässeet hallille treenaamaan. Reinan kanssa ollaan tehty muutama kerta mummoaksaa sen ehdoilla ja Evin kanssa ollaan lähinnä muistuteltu miten yhteistyö toimii. Pitkälle ei olla päästy, edelleen ollaan tehty vain putkia ja siivekkeen kierroilla pientä tekniikkaa. Mutta hyvin se kyllä muistaa, taitava pieni musta. Ja niiiiiin innoissaan se on!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti