maanantai 11. maaliskuuta 2013

Hikeä pintaan

Viime perjantaina 3.3 treenattiin Vähäniityn Sarin treeneissä. Sykkeet hipoi varmaan miljoonassa ja jalat olivat seuraavana aamuna niin kipeät. Huiput treenit! Tuollainen fiilis pitäisi olla jokaisen ratatreenin jälkeen. 

Saatiin tosi hyviä vinkkejä Sarilta, mm. miten nopeaa koiraa pitää oikeasti rytmittää käännöksissä, ohjaajan nopeaa liikkeellelähtöä ja luottoa vetää suorilla täysiä. Carma tiputti treeneissä kolme rimaa (kaikki näkyvät videolla), mutta Sari oli sitä mieltä, että rimat tippuu Carmalla kovassa vauhdissa, säheltäessä. Hyppytreeneissä tai pienillä ratapätkillä missä vauhti ei pääse kasvamaan maksiminopeuteen ei ole siis mitään ongelmaa rimojen kanssa, joten tätä täytyy nyt seurata ja treenata sellaisia pätkiä missä vauhti pääsee kunnolla kasvamaan ja Carmalle tulee kiire "mun perään".  Ja onneksi meillä oli sunnuntaille aika hierojalle ja saatiin tsekattua paikat läpi. Mitään suurempia ei  löytynyt, yläselässä oli kuitenkin kireyttä, joten uusi huoltoaika toivottavasti saadaan pääsiäiselle.

Sarin treenit:
Evita tuurasi tänään Carmaa ryhmätreeneissä ja kamerakin eksyi vihdoin matkaan. :) Videomateriaalia siis myöhemmin luvassa!

Kivaa viikkoa kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti