maanantai 10. kesäkuuta 2013

Intohimo

Kaverini kysyi yksi päivä minulta, että mikä saa minut harrastamaan juuri tätä lajia ja miksi haluan pistää siihen paljon aikaa ja rahaa. Vastasin, että minulla on ollut pienestä asti palo ja intohimo kyseistä lajia kohtaan. Mietin kuitenkin vielä samana iltana lenkillä mitä tuo voimakas sana, intohimo, pitää sisällään. 

Laji kiehtoo minua, koska ikinä et voi olla tarpeeksi hyvä tai valmis. Aina on voit olla parempi ja tahto kehittyä ohjaajana ja kouluttajana vielä paremmaksi on itselläni suuri. Agilityssa koiran ja ohjaajan välinen suhde kehitttyy ja vahvistuu sekä ainakin itse olen oppinut jokaisesta koirastani myös tätä kautta paljon lisää. Voin olla koirani kanssa ikään kuin tiimi, yhdessä tekeminen on niin parasta. Myös tämän lajin kautta olen oppinut itsestäni paljon lisää. Käsittelemään epäonnistumisia, iloitsemaan pienistä asioista sekä oppinut luonteestani. Esimerkiksi palo kouluttamiseen on pitkälti johdatellut minut tulevaan ammattiini - opettajan ammattiin. Toivottavasti saan harrastaa tätä hienoa lajia koirieni kanssa vielä pitkään. :)

Viime keskiviikkona kisattiin Kouvolassa kahden hylyn verran. Radat olivat hyviä, mutta molemmilla radoilla keppien aloitukset hajosivat. En luottanut ja antanut Carman hakea keppiväliä yksin, vaan tungin epätoivoisesti auttamaan. Oli huippua päästä Carman kanssa radalle pitkästä aikaan ja nähdä kaikki ihanat kisakaverit! Huomenna kisataan Lappeenrannassa kahden startin verran ja tavoitteenamme on saada onnistuneet kepit.

Eilen treenattiin Kokkosen Sampon treeneissä eikä taaskaan tarvinnut pettyä. :) Radalla oli juttuja mitkä löytyivät ennestään meidän treenilistalta, joten oli hyvä päästä vahvistamaan mm. putki-kontakti erotteluja, sylkkäriä ja leijeröintiä. 

Video koulutuksesta:Kuvia Kouvolan kisoista 5.6. Iso kiitos Liina Pöyrylle, joka on ottanut kaikki kuvat:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti