maanantai 17. kesäkuuta 2013

Lappeenrannan iltakisat

11.6 kisattiin Lappeenrannassa agility -ja hyppyrata. Tavoitteena hyvä tsemppi, onnistuneet kepit ja kontaktit. Ensimmäisellä radalla oli muutama tosi vaikea kohta meille, enkä rataantutustumisessa saanut luotua niihin oikein hyviä ratkaisuja. Kaverit tsemppasivat mua ihan todella hyvin ennen radalle menoa ja saatiin homma pelittämään, fiilis mennä oli ihan älyttömän hyvä ja juoksu kulki hyvin. Kuitenkin radala tuli kaksi kieltoa, yksi putkesta ja yksi muurilta. Molemmat kiellot tulivat, kun Carma lähti todella voimakkaasti mun liikeen mukaan eikä lukinnut esteitä. Nyt tiedetään mitä treenataan, tällaiset virheet eivät ole olleet meidän kisauran ensimmäiset.


Hyppyradalle sain alusta asti koottua itselleni hyvän tsempin. Alun välistäveto sekä keskiosan valssit valuivat ihan hurjasti, ajoitin ne väärin ja olin kamalan myöhässä. Kepit sujuivat hyvin ja muutenkin juoksu tuntui hyvältä. Mutta ei auta, yksi rima alas ja voittajaa 0,20sek nopeampi aika. Harmitti, mutta Carma oli kyllä huikean pätevä. 

Kisojen jälkeen ollaan rentouduttu mökillä ja käyty juoksemassa sekä  Carma pääsi Tiinan käsittelyyn. :) Rintarangan alaosa tuntui tiukalta ja pieniä jumeja oli selässä, mutta Carma vastasi hoitoon hyvin ja lukot saatiin auki. Kevään aikana Joensuussa Carman oikean takajalan reisilihas tuntui tiukalta muutaman fysioterapiekerran aikana, mutta onneksi nyt tuntui taas täysin normaalilta. Kolmen viikon päähän meillä on uusi aika ja loppukesään katsotaan vielä yksi aika Mikkelistä ennen kuin siirrytään takaisin Joensuuhun. :) 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti