torstai 10. heinäkuuta 2014

Arvokisojen jälkeen

Mitä me ollaan tehty?

Viimeiset pari viikkoa on kulunut rennoissa tunnelmissa :) Ei ole ollut kiire minnekään ja ollaan nautittu hyvästä ilmasta sekä ystävien seurasta. Ollaan vietetty aikaa mökillä ja muutamat aamut ilman herätyskelloa ovat tuntuneet aika luksukselta. On niin ihanaa nähdä miten koiratkin nauttivat mökkielämästä koko sydämestään. Pienen levon aikana työstin treenisuunnitelman kuntoon ja nyt ruvetaan taas pikkuhiljaa heräilemään uuteen kauteen. Sekä tällä viikolla on myös vihdoin otettu omistajan kalenteriin mukaan spurtti -ja rappustreenit. :)

Olen yrittänyt ottaa treenisuunnitelmaan mukaan meidän vaikeimpia ongelmakohtia ja laatia treenit pois mukavuusalueelta. Katsaus alkuvuonna asettamiin treenillisiin tavoitteisiin oli paikallaan ja muistutti hieman mitä tahdon. :) Vaikka ajatukset ovat pysyneet jotakuin samanlaisina niin silti reilun puolen vuoden aikana on tarttunut mukaan paljon kaikkea uutta. 

Ja eilen illalla päästin vihdoin esteille. :) Teemana oli pimeiden putkikulmien haku, keppihaku umpikulmaan sekä itsenäinen työskentely.

Hyvä fiilis, näillä jatketaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti