maanantai 21. heinäkuuta 2014

Hellekisat Mikkelissä

Ihana viikonloppu takana. Meidän Joensuulaiset ystävät Anniina ja Noora saapuivat kisaamaan Mikkeliin ja samalla rentouduttiin viikonloppu mökillä saunoen ja runsaasti syöden. :) Oli ihana nähdä tyttöjä pitkästä aikaa ja koiratkin saivat taas remuta metikössä vapaana juosten. Tätä viikonloppua oltiin odotettu niin paljon, ensi vuonna on ehdottomasti pakko ottaa uudestaan!

Viikonlopun kisat olivat kaksipäiväiset, kaksi rataa molempina päivinä. En edes muista, milloin olisin kisannut kaksi päivää putkeen, jos arvokisoja ei lasketa mukaan. Me kisattiin 5 rataa, 4 starttia Carman kanssa ja hyppyrata Evitan kanssa. Ilma oli koko viikonlopun todella kuuma ja aurinko paistoi melkein taukoamatta pilvettömältä taivaalta. Saatiin silti tsempattua ihan todella hyvin, piti vain huolehtia todella tarkkaan sekä omasta että koiran nesteytyksestä ja viilentämisestä. :)

Tuloksina neljä nollaa viidestä startista; Carmalle kolme nollaa sijoituksin 2,1 ja 3 sekä hylky viimeiseltä radalta. Pieni-Evita kipitti vuoden tauon jälkeen nollatuloksen ja täydeksi yllätykseksi se riitti vielä sijalle 4. Ihana Evi, vaikka vauhti on hidastunut huomattavasti meidän aktiivisista vuosista niin silti se antaa aina kaikkensa. Evitan kanssa starttaaminen oli päivän kyllä kohokohta - tuloksesta viis, meillä oli niin hauskaa yhdessä. :) Kisaviikonloppuna saatiin myös Carman kanssa tuplanollat ja voitto kasaan.

Carman hyppyrata:Pikku-Evi hyppyradalla:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti