torstai 27. marraskuuta 2014

2. TopTeam-leiri

Viime viikonloppuna leireiltiin toinen TopTeam-leiri Seinäjoella. Meillä oli ihan huikea viikonloppu, mielettömän antoista niin laji- kuin fysiikkatreenien osalta. Positiivisella tavalla, en ole ikinä ollut fyysisesti tai henkisesti niin loppu.

Leiriltä jäi paljon käteen kotiläksyjä, joita haluaisi päästä jo treenaamaan. Viikonloppu oli kuitenkin raskas ja levon tarve korostuu. Koko tämä viikko ollaan yritetty panostaa kunnolliseen palautumiseen, proteinin saantiin ja nesteytykseen. Ja meidän aivan ihana fysioterapeutti Silja tuli maanantaina antamaan Carmalle laaserhoitoa ehkäiseväksi hoidoksi alle vuorokauden varoitusajalla. Rankan viikonlopun jälkeen lihaksistoa ei voi heti käsitellä perusteellisesti, mutta näin saatiin kunnollinen palautuminen kuitenkin käyntiin. :) Silja kävi Carman myös tunnustelemalla läpi, eikä mitään ihmeellistä löytynyt.

Tämän vuoden puolella keretään treenaamaan muutaman kerran kotiläksyjä, käydään kahdet kisat ja 13.12 jäädään totaalliselle tauolle agilityn osalta. Vuosi on ollut rankka ja reilun kuukauden lepo tekee vain hyvää. :) Omaan ohjelmaani yritän ottaa lisää fysiikkatreenejä ja Carman kanssa keskitytään agilityn sijaan muihin juttuihin.

Iso kiitos kaikille hienosta viikonlopusta! Erityiskiitos Marille, Harrille, Nooralle ja Niinalle kaikesta!! :)

Muutama pätkä viikonlopulta:Lepoa asuntoautossa:


Ohjaajan eilinen herkkutankkaus:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti