keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Maailman parhaimpia uutisia ja esteosaamisen vahvistamista

Aloitetaan tärkeimmästä. Reinan patalogialausunto tuli tiistaina aamupäivästä ja me voidaan huokaista kiitollisina. Tutkimustulos oli maitorauhasen adenooma, hyvin rajoittunut ja hyvälaatuinen rauhaskasvain. Täydellisen kirurgisen poiston jälkeen kasvaimien ei pitäisi enää uusiutua. Meidän koko perhe on niin sanoinkuvaamattoman onnellinen tästä toivotuimmasta mahdollisesta uutisesta.

Sitten Carmaan ja pariin viimeiseen treenikertaan.
Olemme vahvistaneet itsenäistä työskentelyä ja esteosaamista etenkin keinulla. Carmalle opetettiin keinulle loppukesästä uusi suoritustapa, kun 2o2o vaihdettiin 4on suoritukseen ja lokakuun lopussa saimme ensimmäisellä leirillä Nicolalta hyödyllisiä vinkkejä itsenäisen keinun treenaamiseen. 2o2o-tekniikalla keinun itsenäisyys oli hyvä, mutta uudella suoritustavalla Carma oli hyvin kiinnittynyt minun liikkeeseen. Projekti on ollut haastava, mutta antoisa. Olemme edenneet tässä melko maltillisesti ja vahvistettiin tekniikkaa ensimmäisien ohjeiden mukaan melko kauan, sillä aluksi Carma ei osannut lähteä keinulle yksin ollenkaan.

Ensimmäiset itsenäiset keinut muiden esteiden yhteydessä:


Carman keinu, loppukesä:
Apuohjaajan apu on ollut mielettömän tärkeä ja sitä tullaan jatkossakin käyttämään satunnaisesti, jotta itsenäisyyttä ja vauhtia saadaan vahvistettua. Keinu etenee hyvään suuntaan, mutta töitä riittää vielä paljon. Etenkin oikeanlainen suoritus kovassa vireessä vieraissa paikoissa, treeni -ja kisatilanteissa on varmasti vielä erittäin haastavaa.


Viikonloppuna suuntaamme hyvillä fiiliksillä kohti Turkua, kun tiedossa on 3. TopTeam-leiri. :)

2 kommenttia:

  1. Ensinnäkin onnea patolausunnosta! Toisekseen, kiitos tarjoamistasi treenivinkeistä niin kepeillä kuin keinullakin. Sain suuren innon treenata keppejä paremmaksi sun videon jälkeen, nyt pitää keskittyä keinuunkin :). Näen Carmassa ja Tuimassa tosi paljon samaa :).

    VastaaPoista
  2. Ihana Kaisa, kiitos tosi paljon!! :) Tiedätkö, mä olen myös joskus miettinyt Carmaa ja Tuimaa, niissä on todellakin paljon samaa. :)

    VastaaPoista