maanantai 26. tammikuuta 2015

Suuri valo sisällä

Leikkauksesta on kulunut tänään neljä kokonaista päivää ja toipuminen on käynnistynyt hienosti. Ystäväni sanoin, pieni taistelija. Reina on osoittanut mieltään koiraporttia kohtaan, näyttäen sen olevan maailman huonoin keksintö maailmassa. Tuoleille olisi myös kiva päästä hyppimään, pienistä hidastavista tekijöistä huolimatta.


Kuluneina päivinä Reinan ei ole tarvinnut olla yksin ja aina joku meistä on ollut potilaan seurana - Erityiskohtelu on näyttänyt kelpaavan paremmin kuin hyvin. Reina on noudattanut käytökseltään kovin samanlaista kaavaa kuin nuoruusiän steriloinnin jälkeen, joten haavereiden ennaltaehkäisemiseksi raahasin peitot, tyynyt ja muun oheismateriaalin kodinhoitohuoneeseen. Siellä ollaan nyt vietetty Reinan kanssa enemmän aikaa kuin varmasti koko elämämme aikana yhteensä ja olemme nukkuneet siellä leikkauksen jälkeiset yöt yhdessä. Kuten tavallisesti silmän välttäessä, kovin mukavuudenhaluinen ja vilkas tyyppi yrittää päästä keikkumaan takaisin lempinojatuoliin.


Seuraavana yönä on aika päättää lattiamajoitus, mutta tässä ensin pieni pala tunnelmaa. :) Pieni retkeily piristää:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti