maanantai 30. maaliskuuta 2015

Vihdoin kisaamassa

5 viikon tauon jälkeen päästiin vihdoin kisaamaan. :) Pieni tauko teki hyvää, ehdittiin keskittymään ihan muihin juttuihin ja treenaamaan rauhassa kotiläksyjä. Harvoin kisataan kahta päivää peräkkäin, mutta nyt viikonlopulle oli tiedossa yhteensä 5 starttia.

Tuloksina kisaviiikonlopun viidestä radasta yhteensä neljä nollaa: Jyväskylästä hylky ja nollavoitto, Kuopiosta triplanollat sijoituksin 1,3 & 2. Oli ihana päästä kisaamaan, mutta tauko näkyi omassa ohjaamisessa pienenä mokailuna ja kankeutena. Kisafiilistä oli Jyväskylässä vaikea löytää sekä muutamalla radalla olin enemmän tai vähemmän koiran tiellä ja myöhässä. Positiivista kuitenkin, että pakka pysyi kasassa pienistä lipsahduksista huolimatta. :)

Nollavoitto ja sija 2. hyppyradalta :Auton trippimittari lauloi neljän päivän ajan, kun reissattiin akselilla Joensuu-Mikkeli-Jyväskylä-Kuopio-Joensuu. Erityiskiitos Vilille ja Nooralle Jyväskylän reissusta sekä Komulaisen perheelle Kuopion reissun helpottamisesta. On ihana omistaa tällaisia ystäviä :) Kevät tulee kovaa kyytiä ja saatiin oma osamme sateisesta kelistä ja supermäristä vaatteista. Koiran lämmittely ja jäähdyttely olivat todella haastavia sateen ja märän ilman takia, mutta onneksi Riku oli koko viikonlopun meitä auttamassa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti