torstai 30. huhtikuuta 2015

Pari sankaria ja vuoden ensimmäset ulkokisat

Kuluneet viikot ovat tuoneet mukanaan pari pientä juhlaa. Evita täytti pari viikkoa takaperin 8 vuotta sekä Carma alkuviikosta 4 vuotta. Aika menee absurdilla tavalla eteenpäin. Ja ainiin, tulipahan myös minun kandidaatintutkielma taputeltua eilen lopullisesti valmiiksi. Se on siinä. Voittajafiilis.

Carma starttasi Mikkelissä viime viikonloppuna kaksi agilityrataa. Tavoitteena oli tehdä hyvät kontaktit sekä päästä testaamaan keppiosaamista. Tavoitteeseen päästiin,  kontaktit olivat hyvät ja keppejäkin päästiin testaamaan. Radoilla ei pystynyt suurta etäisyyttä ottamaan, mutta koiran pystyi jättää pujottelemaan yksin keppien loppuosan. Toisella radalla kaksi viimeistä väliä olivat meidän kompastuskivi.

Nämä olivat vuoden ensimmäiset ulkokisat ja hiekkapohjalla tuntuma oli itseen sekä koiraan hyvin erilainen. Nyt ollaan päästy tekemään paljon nurmella, mutta onneksi kevään tullen pääsee treenaamaan ja kisaamaan ulos. Ja onneksi tuntuma ei ole ihan kokonaan kadoksissa,  treenataanhan me Joensuussa aina tassut hiekassa. :)

Mikkelin 0/2. :Pusutteleva kisaturisti:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti