maanantai 4. toukokuuta 2015

Kisatunnelmaa vappuna

Vappuna päästiin kisaamaan Joensuussa naapuriseuran kisoihin, joissa oli Mujusen sekä Räsäsen ratoja tarjolla kahden päivän ajan. Carma kisasi agilityradat ja Evitan kanssa päästiin viettämään laatuaikaa hyppyradalla kahdestaan. :)

Carmalle viidestä radasta neljä nollaa (0/5., 0/2., 0/1. & 0/1.) sekä hyl. Viimeisellä radalla sain jälleen kokea hyvän muistutuksen - ohjaa ohjaukset loppuun asti, äläkä oleta koiran lukevan ihan minkälaista ohjausta tahansa. Oma rytmittäminen tuntuu jostain syystä edelleen vaikealle ulkokentällä, mutta fiilis yhteisestä tekemisestä tuntuu oikealta, hyvältä. Carma vaatii hirveän tarkkaa, oikein ajoitettua ohjaamista, mutta välillä ohjaus jo onnistuu toivotulla tavalla. :) Paljon olisi mielessä hyödyllisiä treenattavia kohtia, joissa voisi kehittää omaa ajoitusta ja vahvistaa luottamusta, mutta viimeisen TT-leirin jälkeen ei olla päästy oikein treenaamaan. Leiri ja kisat ovat vaatineet kunnolliset palautukset ja Kuopion treenit jäivät meiltä välistä juoksujen takia.

Carman sunnuntaina:Evi pääsi myös vuoden tauon jälkeen kisafiiliksen makuun, kun starttasimme hyppyradalla. Evita menee niin kuin pienet pippuriset puudelit vetää ja tekee kovin onnellisen näköisenä. Tätä starttia odotettiin paljon. Radalta keppivitonen ja maailman paras Evi:

Evitan hyppyrata:Saatiin myös paljon hienoja kuvia muistoksi viikonlopulta. Kaikki kuvat ovat Jari Lukkarisen käsialaa:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti