perjantai 15. toukokuuta 2015

Reissu etelään

Kovin monet sen tietävät, että Mikkasen lähdettäessä reissuun tapahtuu vähän sitä sun tätä. Näinhän se oli myös tällä kertaa.

Helatorstain vapailla oli tiedossa kisailua, osteopaattia, sukulointia ja yhdessäoloa ystävän kanssa. Rentouttavaan matkaan tuli pieni stoppi heti alussa, kun ensin autosta paloi sulake. Kisojen jälkeen pääränpäänä oli Ojangosta Korsoon ja kahden navigaattorin voimin päädyin Ojangosta ensin Kontulaan, lopulta Helsingin keskustaan. Ja näin 20 minuutin matkasta saatiin jälleen kerran hyvin moninkertainen. Nyt minäkin lopulta tiedän, ettei matkan noiden kahden kyseisen kohteen välillä kuuluisi oikeasti olla kamalan pitkä.

Ojangon kisoista tuloksina 0/4. sekä hyl. Carma tuli toisella radalla A:n ohi ja otin putkesta asti uudestaan. Carma tekee niin kovasti töitä ja ihan kaiken mitä ohjaaja pyytääkään. Pari kertaa kämmäsin itse, pitäisi vain uskaltaa luottaa. Pari ajatusvirhettä sattui myös matkaan, kun Carma lähti voimakkaasti lukemaan ansaestettä enkä osannut huomioida niitä tutustumisessa. Yhdessä kuitenkin opitaan lisää ja nautitaan jokaisesta yhteisestä hetkestä, niin kauan kuin yhdessä saadaan tehdä:


Perjantain shoppailujen jälkeen Carma pääsi taas Jerryn käsittelyyn. Jerrylta saatiin ehdottomasti koko reissun parhaimmat uutiset - kaikista liukastumisista ja kaatuiluista huolimatta Carma oli todella hyvässä kunnossa. Carman rintarangasta löytyi ainoastaan pientä kireyttä, muuten kropan voidessa hyvin. Muutaman kerran on tehnyt mieli vääntää siinä penkissä itkua toisen rangan ollessa siinä kunnossa, mutta Siljan ja Jerryn osaavat kädet ovat todella tehneet tehtävänsä. Tahdon myös uskoa, että kaikista tasapainoharjotteista ja umpiryteikössä tarpomisesta on ollut kropalle hyötyä.

Kuva: Siiri Rantala

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti