lauantai 12. elokuuta 2017

EO 2017 Salice Terme, Italy

Kaikki päivityksen kuvat Jukka Pätynen || Koirakuvat. Kuvat kopioitu luvan kanssa. 


Heinäkuun viimeinen viikko vietettiin hyvin kuumassa Italiassa. Milanon kautta Salice Termeen kilpailemaan maailman kovatasoisimpiin agilitykisoihin Suomipaidassa. Itku ehkä tulee vieläkin, kun näitä reissuja muistelee, mutta vihdoin on voinut katsoa esimerkiksi kisavideot. :) Aivan ihania ihmisiä ja ne kaikki hetket, mitä Carman kanssa on saanut kokea. Ikinä ei voi tietää oliko se viimeinen kerta, ja samalla toivoo koko sydämestään, että vielä kerran saisi luvan yrittää ja kokea tämän saman. 

Torstaina avajaiset, eläinlääkärin tarkastus ja Suomen joukkueen treenit. Torstaina myös kaksi minun superystävää, Anniina ja Anna, lensivät minun ja vanhempieni seuraksi Italiaan. Mitä olen tehnyt, että olen saanut tuollaiset ystävät ympärille? Perjantaina kaksi joukkuerataa, joista agilityradalta Carmalle nolla (11/203). Lauantaina yksilökarsintaradat, josta Carmalle nolla sekä meille hyvin vaikealta agilityradalta hylky. Me yritettiin parastamme, mutta valitettavasti Carma jäi sunnuntain finaalista 23 sadasosaa. Halu ja tahto oli kova päästä parantamaan viime vuoden sijoitusta, joten finaalista ulosjääminen harmitti paljon. 

Nokka kuitenkin kohti uusia tuulia. Carma on kuukauden lepotauolla ja palaa harrastuksien pariin taas syyskuussa. :) Hetken asioita mietittyä uuden kauden kuviot ovat jotenkin selvillä ja parannettavat asiat paremmin tiedossa. Onneksi on jotain mitä kohti mennä, sillä kahden kuukauden kuluttua lennämme kilpailemaan Norjaan ja hakemaan oppia huippukoiraloilta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti