torstai 14. syyskuuta 2017

Paluu tutuun

Kuopion viikkotreenit palasivat syksyn tullen jälleen kalenteriin. Täysin viikkotreeneiksi niitä ei toisinaan voi sanoa, sillä Carmalla on edelleen ryhmäpaikka vain joka toiselle viikolle. Joka toinen viikko voi treenata valvovamman silmän alla, ja näin joka toinen viikko voi treenata edellisen viikon kotiläksyt. 

Kesä otetaan aina hieman rennommin treeneistä. Viimeisin kerta Kuopiossa oli toukokuun lopulla, joten oli kiva palata takaisin pitkän tauon jälkeen! Treenipäivä vaihtui tiistailta keskiviikolle, joten myös treenikaverit vaihtuivat. Ensimmäisistä treeneistä jäi hyvä mieli. Carman kanssa ollaan jo taidollisesti löydetty yhteinen sävel. Tiedetään meille suunnilleen sopivat ratavalinnat ja radalta osataan tunnistaa meille ne vaikeimmat jutut. 

Treenivideo:


Treeneistä mieleenjäänyttä:

x ohjauksiin kerkeää hyvin, kun pystyy irrottamaan koiraa
x ehdoton lempparikohta esteet 12-15. Carma suoritti esteen hienosti yksin ohjaajan lähtiessä jo muualle. Kohta ei ollutkaan niin vaikea kuin ensin ajattelin.
x Radan loppuosan persjätöt harjoitteluun > oma sijainti, älä valu liian pitkälle.

Carma kisasi syksyn ensimmäiset kisat viime sunnuntaina Järvenpäässä. Kolme rataa, jossa kokonaisuus oli hyvä. Kuitenkin jokaiselta radalta keksi 1-2 hienosäädettävää asiaa. Carmalle yksi voittonolla:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti