perjantai 22. maaliskuuta 2019

Helmi- ja maaliskuun kuulumisia

Kevät on jo täällä - aurinko paistaa, keväiset kadut näkyvät ja energiaa saa aivan uudella tavalla. Loskaa, märkää, märkiä saappaita sekä sukkia unohtamatta!

Iva helmikuussa Joensuussa. Kuva: Anniina Korjus

Iva on kisannut kahdet kisat kakkosluokassa: Joensuussa teimme agilityradalta hienon nollavoiton (sekä kaaottisen hyppyradan sekä vähemmän kaaottisen agilityradan). Espoossa kolme loistavaa rataa: Hyppyradalta kielto toiseksi viimeiseltä esteeltä, agilityradalta hieno nollavoitto sekä viimeisellä radalla uusittiin keinu. Iva ei saanut keinusta virhettä, mutta lähti pois ilman vapautuskäskyä. Iva juoksee keinun niin päähän, että pysähtyminen on vaikeaa sekä itsenäisyys tämän vuoksi vaatii paljon harjoittelua - on pakko seurata omaa kriteeriä.  Ivalta uupuu vielä siis yksi rata, jotta pieni siirtyy kolmosiin. Kiire ei meillä ei todellakaan ole - niin paljon on vielä kehitettävää ja tehtävää. 
Carma on kisannut myös muutamat kisat. Joensuussa helmikuussa teimme kaksi nollaa ja kaksi voittoa. Lappeenrannassa teimme tuplanollan sijoilla 1. ja 2. Maaliskuussa meillä on myös ollut hieman suunnittelematonta taukoa. Carma kaatui Turun EO-karsinnoissa riman pudotuksen jälkeen ja jätimme meidän karsinnat kesken. Eläinlääkäri tarkisti Carman kisapaikalla ja kaikki oli vielä silloin kunnossa. Kahden päivän päästä tapahtuneesta meidän oma eläinlääkäri tutki Carman sekä fysioterapeuttimme käsitteli ja tutki samana päivänä. Selvisimme (luojan luojan kiitos) vain jumittuneilla niskoilla ja kallonpohjalla - Carmaa hoidettii viikon verran laserilla ja rauhallisilla niskajumpilla. Nyt olemme päässeet vihdoin pienen tauon jälkeen taas harjoittelemaan ja kisaamaan Lappeenrannan kisat. 

Treenatut treenin ovat Carman ja Ivan kanssa sujuneet hyvin - tuntuu, että keskitymme oikeanlaisiin harjoituksiin ja olemme saaneet hyvin suunniteltua, mitä tarvitsee juuri nyt tehdä. Helmikuussa Iva pääsi myös harjoittelemaan kahdet ohjatut harjoitukset: kerran Sannalle Kuopioon sekä Vantaalle Sannille. Carma on nyt tauon jälkeen kerran harjoitellut Kuopiossa Sannan treeneissä.  Toivon, että saamme jatkaa kevättä samalla sykkeellä, terveinä ja onnellisina.'

Carman ja Ivan kisat:
Carman ja Ivan harjoitusvideo:
 

Carma Lappeenrannassa || Kuva: Anne Lind


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti