maanantai 10. maaliskuuta 2014

Onnelliseksi

Viikonloppu on ohi ja uusi viikko alkoi taas. Minun kesälomaankin on alle 2kk aikaa ja sehän kestää sen 4,5kk. Hullua, vastahan meillä alkoi uusi lukukausi ja ihan hetki sitten olin joulukin.

Viikonloppu Mikkelissä oli aivan ihana. Yhtä rentoutumista. Koulujutut painuivat unholaan, nähtiin paljon meille tärkeitä ihmisiä ja urheiltiin. Mietittiin lenkillä lapsuudenystäväni kanssa miten onnellisessa asemassa voikaan ihminen olla. Voisi kuvitella, että elämä kahden kaupungin välillä olisi vaikeaa, jossa rutiinit ovat aivan erilaiset ja ystävät sekä arki jäävät aina omaan kaupunkiinsa. Onhan siinä omat suplimisensa ja vaikeutensa, mutta en vaihtaisi kyllä kumpaakaan pois. Mikkeliin, kotiin, on aivan ihana mennä ja olen yhtä aurinkoa kun käännetään auton keula kohti "etelää". Myös Joensuussa on ihana, oma koti ja aivan ihania ystäviä koulussa sekä treeneissä. Miten mä kestänkään olla niistä erossa koko pitkän kesän!

Viikonloppuna käytiin myös parina päivänä naksuttelemassa Carman aamuruoat hallilla, koska Mikkelissä ei voi hyödyntää pikkupuomia. Kyseessä oli ensimmäiset treenit  alastulopalikalla "häiriössä". :) Asento on vahvistunut ihan hirmuisesti jo lyhyessä ajassa, joten ei voi olla kun tyytyväinen. Hitaasti kuitenkin hyvä tulee ja tuskin päästään jättäytymisiä vielä hetkeen testaamaan kokonaisella puomilla. Kiitos Helille palkkausavusta, apu oli korvaamaton. :)

Reina pääsi myös touhuamaan halllille pitkästä aikaan. Voi sitä toisen riemua ja onnea. Heiteltiin tennispalloa ja juostiin muutaman kerran putkissa. Reinan silmissä loisti palo. Toinen oikein huusi ja raapi hallin ovea päästäkseen sisään. Reina 11v. Ei uskoisi.





Helin kanssa skarpattiin yhden viikonlopun aikana huimasti. Nähtiin peräti kolmena päivänä putkeen! Mun yläaste -ja lukioaikoina nähtiin kuitenkin päivittäin, nykyään todella paljon vähemmän. Oli niin kivaa pitkästä aikaan.

Heli tahtoi treenata lauantaina takaakiertoja, liikkumista ja lähetyksiä:
Teemana toimi
- Saksalainen (myös este 2)
- Persjättö
- Takaakierto.

Ne oli niin kovin hienoja! :)



Jujun sanoin:
"Pähkinärouhe ja maitosuklaa
Oot luomuna parasta
Oi aito suklaa

Mikä tekee sut onnelliseksi
Tekee mut onnelliseksi
Tekee mut onnelliseksi"

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti