keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Tuplanollavoitto ja treenit Kuopiossa

Viikonvaihteeseen mahtui monta hienoa hetkeä Kuopiossa. :) Tiedossa oli kisa- ja treenireissu yhdistettynä ystävien tapaamiseen sekä kasvattajan luona vierailuun.

Sunnuntain kisojen tavoitteeksi olin asettanut itselleni oman mielentilan hallinnan sekä maltillisien pysäytyskontaktien tekemisen. Tavoite täyttyi ja jokainen hetki yhdessä tuntui niin hienolta. Lisäksi tuloksina agilityradoilta tuplanollavoitto ja hyvä hylky hyppyradalta. Hyppyradalla katse unohtui ja Carma juoksi putken jälkeen minun jalkojen perässä, tullen samalla renkaan ohi. Rata oli silti päivän paras. :)

Kuopion tuplanollavoitto:


Kuopiossa on aina kiva kisata, ihmiset luovat siellä hienon tunnelman kisojen ympärille. Erityiskiitos ihanalle Essille kisapäivän tsempityksestä ja kaikesta avustamisesta. Lähdettiin taas luokan viimeisenä ja marraskuun kisoissa myöhästyttiin rataantutustumisista koiran jäähdyttelyjen mennessä etusijalle. Essi oli aivan ihana, kun sunnuntain kisapäivän aikana auttoi Carman jäähdyttelyissä ratojen välissä. Ihana omistaa tällaisia  ystäviä. :) Hallin uutta pohjaa päästiin myös testaamaan toista kertaa ja mieleen on painunut ainoastaan positiivinen kuva. Carman tassut pitävät sillä ihan älyttömän hyvin eikä liukastumisia ole tarvinnut pelätä kertaakaan.

Kisojen jälkeen majoittauduttiin ystävän luokse ja laatu-aikaa viettäessä maanantai vierähti hyvin nopeasti. :) Maanantaina illalla oli tiedossa vielä treenit Kurkimäessä Sannan opeissa. Vaikka nollaratatreeni tekisi välillä hyvää (etenkin tämänkaltaisissa treeneissä), edellispäivän kisojen jälkeen treenattiin rataa pienissä pätkissä ja matalilla rimoilla. Koko rataa ei tehty, mutta mieleen jäi paljon ajatuksia ja asioita, joita olisi hyvä vahvistaa. Erityisesti omiin valintoihin ja sijoittumiseen radalla tulisi kiinnittää tarkemmin huomiota, sillä samat ohjaukselliset virheet tulevat esille hyvin usein.

Treenit Kurkimäessä:


Tulevilla viikoilla tiedossa on kaikkea jännää ja keskitytään muihin juttuihin. Tulevan parin viikon aikana treenirintamalla ei tapahdu ja kisamaankin lähdetään aikaisintaan 5 viikon kuluttua. :) Kevät tulee kohisten ja kalenteri täytyy kaikesta kivasta! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti