tiistai 16. kesäkuuta 2015

SM Oulu 2015

Kuva julkaistu kuvaajan luvalla. 

Yksi hienoimmista koiraurheilutapahtumista on tämänkin vuoden osalta taputeltu.

Kisattiin perjantaina kaksi rataa sekä sunnuntaina yksilökisat, lauantaina ei startattu joukkueessa ollenkaan vaan levättiin, nukuttiin pitkään ja kannustettiin kavereita katsomosta käsin. Perjantaina Carmalle hyppyradalta hyl sekä 0 sijalla 8/148. Meidän ensimmäinen nolla oikeasti isoista, yli sadan koirakon kisoista. Oli aika hurjan hienoa päästä vetämään tuon kokoisissa kisoissa. :)

Perjantain nolla:


Sunnuntaina oli tiedossa yksilökisat. Mika Moilanen oli suunnitellut aivan valtavan kivan minien hyppyradan karsintaradaksi. Lähdettiin hyvällä fiiliksellä, mutta harmillisesti 3. esteen rima tipahti. Vedettiin kuitenkin rata niin hyvällä tsempillä läpi kuin pystyttiin ja tärkeintä oli, ettei Carma huomaisi virheen tapahtumista. Vaikka riman pudotus oli harmillinen ja Carma tuli lopuksi toiseksi viimeisen hypyn ohi, radasta jäi muuten hyvä, ehjä mieli. Huonoa tuuria oli matkassa, mutta päällimmäinen tavoite täyttyi - tehdä yhdessä sitä agilitya mitä osataan, oli tulos mikä tahansa. Näille ei oikein mahda minkään.


Kiitos ihanille kavereille kauniista sanoista radan jälkeen, meinasi nousta vähän pala kurkkuun. Suomi sai aivan upeat mitalistit, onnea valtavasti jokaiselle! Tästä jatketaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti