keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Tauon paikka

Syksy saapui ja me palattiin takaisin omaan kotiin, Joensuuhun. Omat fiilikset oli lähdön kynnyksellä hieman haikeat: Yhden läheisimmän ihmisen täytyi taas hetkeksi muuttaa Teneriffalle, hyvä ystäväni muutti Mikkelistä takaisin kotikaupunkiinsa Siilinjärvelle, Riku jäi "meidän" kotiin Mikkeliin ja monet kaverit palasivat syksyn myötä omille teilleen. Ja perheen sekä Reinan jättäminen on joka kerran yhtä kova paikka. Arki koittaa taas, mutta onneksi Joensuu on täynnä ihania ihmisiä. Se on paljon.

aamuherätykset.

Veilä viime viikonloppuna tehtiin yksi kesälomareissu ja kisattiin Kuopiossa. Yksi nollavoitto ja kaksi hyvää hylkyä. Virheet tulivat vähän oudonlaisista paikoista, kun Carma ei mm. löytänyt oikeaa keppiväliä ja kokeilimme uudestaan vauhdin kanssa. Oma juoksu tuntui hyvältä, haettu mielentila löytyi jo ensimmäiselle radalle sekä Carman tassut menivät tutulla nurmialustalla hirmuisen kovaa. Meillä oli niin kivaa.  Me jäädään nyt kuitenkin treeni- ja kisatauolle, annetaan kropan levätä ja tehdään muita juttuja. Carma kisasi kaikki kesän kisansa MM-karsintojen jälkeen ja tuloksina oli 9 nollaa, 9 nollavoittoa sekä kolme tuplanollaa. Evin kanssa treenataan kun hyvältä tuntuu, muuten jatkosta ei ole tietoa.

Tässä vielä elokuun treenit videolla. :) Ollaan tehty pieniä juttuja ja vahvistettu lähinnä itsenäistä etenemistä kontakteilla sekä vahvistettu muutaman kerran vinohyppyjä, itsenäisiä keppejä sekä loppusuoraa.


Yksi elokuun treeni, jossa harjoiteltiin itsenäisiä keppejä sekä loppusuoraa. Ohjaajan liike rohkeasti esteeltä 2. kohti putkia, jolloin päästiin testaamaan itsenäistä pujottelua kunnolla. Putki imee koiraa kepeiltä yllättävän paljon ja pujottelu voi jäädä herkästi kesken. Muutamat ensimmäiset toistot palkattiin ihan vain keppien loppuun ja näin pyrittiin saamaan onnistuneita toistoja heti alkuun. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti