sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Pienesti vauhdissa

Carman kanssa ollaan hiljalleen palailtu treenaamaan ja ennen sitä käytiin hakemassa hommaan hieman pontta Helsingistä Jerryn osteopaattikäsittelystä.

Ostettiin naapuriseuran hallille lämpöiseen halliin parin viikon kortti, joten Carma on päässyt tekemään irtoamista muutaman vaikean putkilähetyksen, itsenäisen keinun ja A:n muodossa. Juoksu-A:ta on jännittävää ja opettavaista treenata. Treenit ovat sujuneet hyvin, mutta edelleen välillä tulee pieniä askelsekaannuksia eikä rytmi ole täysin vakiintunut. Olemme treenanneet vaihtelevasti yhdellä pumpperilla tai kokonaan ilman. Homma on siis ihan hyvällä mallilla, mutta täysin luottavainen olo ei vielä ole.

Tavoite treeneissä on ollut:
- erilaiset lähestymiset kovemmasta ja hiljemmasta vauhdista
- sivuirtoaminen
- puolenvaihdot ennen ja jälkeen esteen
- jatko seuraavalle esteelle

Carman suurin haaste on ehdottomasti fokusointi eteen minun sijainnista riippumatta ja vaikka se ei videoista näykkään, huomaan välillä miten Carma silmäkulmastaan vilkaisee minua. Haaste, mutta samalla myös toivottavasti mahdollisuus, joka tukee kaikkea muutakin treeniä. Tarkoitus on tämän vuoden treeneissä kuljettaa aktiivisesti mukana irtoamista ja tukea Carman kehittämisaluetta, koiran itsenäistä työskentelyä. Katsotaan mitä saadaan aikaan.

Tammikuu:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti