torstai 27. lokakuuta 2016

Seitsemän kuukauden ikäinen


Seitsemän kuukautta tuli mittariin sunnuntaina. Viimeisien viikkojen aikana Iva on opetellut ahkerasti temppuja ja ollaan saatu niitä isoilla harppauksilla eteenpäin. :) Kiitos kavereille vinkeistä! Naksutin on ollut tehokas kaveri ja seuraavaksi meillä on listalla peruuttamisen vahvistaminen sekä tötsän kiertäminen pienemmillä avuilla etutassuilla niin, että takatassut ovat korokkeella. Ensilumi satoi maahan ja sen myötä myös uimakoulun aloittaminen on kohta ajankohtainen. :) Iva on tällä hetkellä aika tarkalleen samankokoinen kuin 30cm kokoinen hyppyeste.

Ivan virallinen video, puuhailua 6kk iässä:



Samassa suvussa asuu myös Ivan leikkikaveri, joka on ihan ykköskamu Carman ja Rienan lisäksi. Rikun sisko omistaa kauniin Alman, joka on sekä Carman että Ivan tätipuoli. 



Noin kaksi viikkoa sitten Carma sekä Evi kisasivat Jyvskylässä. Carmalle kaksi rataa, joista toiselta nollavoitto sekä toisella radalla onnistuttiin turaamaan keppien päällejuoksu. Pikku-Eville puhdas rata. :) Carma treenaa marraskuussa Kuopion lisäksi pieniä juttuja muutamilla esteillä ja tarkemman silmän alla ovat ainakin kepit. Videoita tulee, kunhan niitä kerkeää tekemään. Nyt me vietetään syyslomaa ja tänään isot tytöt pääsevät polskimaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti