torstai 12. lokakuuta 2017

Epäonnistumisia ja onnistumisia yhdessä


Ensimmäinen treenikuukausi on takana tauon jälkeen ja myös muutamat kisat ollaan startattu. Treenit ovat menneet pääsääntöisesti hyvin silloin, kun ollaan päästy treenaamaan. Kisoissa meillä on ollut kuitenkin hyvin huonoa tuuria ja mukaan on mahtunut ihan kaikkea.  Sen lisäksi, että olen ohjannut luokattoman huonosti, Joensuun syyskisoissa oli kaatumisia putkissa, liukastumisia.... Alkukankeutta? Toivottavasti. Hoitokertoja on kertynyt iso määrä, kun koiran kroppa on tarkistettu jokaisen tömähdyksen jälkeen. Lepoakin on tullut. En tiedä voiko kolhuihin suhtautua ikinä liian vakavasti, mutta ainakin omalla kohdalla ne tuntuvat äärimmäisen pahalta, ja ne hoidetaan heti kuntoon. En tiedä, ehkä olisi myös hyvä taito osata suhtautua niihin vähän kevyemmin?

Myös jotain positiivistakin. Viikonloppuna päästiin kisareissulle Turkuun, josta lauantai oli omaa mokailua, sunnuntailta kahdelta radalta Carmalle kaksi nollavoittoa. Sitähän se on, yhdessä mokaamista ja yhdessä onnistumista. Ainakin itselläni on ihan peiliin katsomisen paikka. :) Syksyn aikana yritetään nyt myös saada rutiinia ja kisata vähän enemmän, ennen kuin joulutauko kolkuttaa. 

Carma Liedossa:





Mitä treeneissä? Siitä treenivideo: 


Mitä jatkoon?
x Edelleen keppi-putkierottelun vahvistamista erilaisista kulmista, övereitäkin treenejä. Välillä ohjaus keppien sijaan putkeen.
x Lukitus takaakiertoon, vaikka ohjaaja lähtee
x Kontaktien itsenäisyyden ylläpitäminen, putket hämynä
x Viskileikkauksien vahvistaminen -> varavaihtoehto joskus persjätöille?


Iva 15kk, noin 30cm, 5kg


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti