torstai 19. joulukuuta 2013

Vuoden viimeiset kisat sekä kouluttamista

8.12 tosiaan kisasimme vuoden viimeiset kisamme Kuopion Kurkimäessä ACE:lla. 8.12 aloitettiin myös joulutaukomme ja olemme olleet nyt tauolla treeneistä kohta kaksi viikkoa. Ollaan lenkkeilty paljon sekä ylläpidetty muilla keinoin kuntoamme. Katsotaan milloin päästään taas takaisin hallille, mutta suunnitelmissa olisi aloittaa treenit 10.1.

ACEn kisoista käteen jäi 5vp, 0 sijalla 3 sekä hyl. Minun oli todella vaikea kasata itseäni kisavireeseen ja meno oli ihan puolitehoista. Olin jatkuvasti myöhässä ja kaikilla kolmella radalla Carma juoksi minua päin loppusuorilla kun en kerennyt ohjauksista tarpeeksi nopeasti alta pois. Carma toimi hienosti, mutta itselleni jäi todella huono mieli omasta ohjaamisesta ja myöhästelystä.

Nollarata ei ollut kamalan hyvä. Neljännellä esteellä Carma kaarratti liioittelematta ainakin 8 metriä ja loppusuoralla juoksi suoraan jaloilleni. Molemmat virheet johtuivat puhtaasti siitä, että olin todella myöhässä enkä kertonut Carmalle ollenkaan minne ollaan menossa. Nollia tuli paljon, 12 kappaletta, joten 3 sijaan pitäisi kai olla ihan tyytyväinen. Kärkeen Carma taisi jäädä tosi reilun sekunin.

Video:


Omasta tauosta huolimatta ei olla agilitya kuitenkaan kokonaan unohdettu. Oman tiistain treeniryhmä jäi joulupyhien ajaksi pienelle "talvitauolle", koska vietämme joulun Mikkelissä, mutta vielä suuremmalla innolla aloitetaan taas tammikuussa. :)  Mikkelissä koulutin yhden päivän tällä viikolla. Kaikki olivat niin kovin taitavia ja suoriutuivat niin hienosti. Tämän takia tätä jaksaa tehdä. :)

Joensuussa:


 Ja Mikkelissä. Vaikka halli on paljon pienempi kuin Joensuussa, mutta hyvin siellä pystyy silti kuviot toteuttamaan. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti