lauantai 7. joulukuuta 2013

Vuoden viimeiset treenit

Tällä viikolla treenattiin kahdesti, maanantaina sekä keskiviikkona. Maanantaina treenattiin leijeröintejä ja keskiviikkona ihan lyhyet keppi -ja kontaktitreenit. Treeniseurana toimivat Anniina ja Adya, joille kuuluu ehdoton kiitos tästä koko syksystä. :) Keskiviikon treenit olivat viimeiset tälle vuodelle ja seuraavan kerran treenataan joskus tammikuussa. Huomenna ACEn kisoista alkaa meidän vähintään kuukauden mittainen talvitauko. Haikeaa. Mutta tauko tekee meille molemmille kyllä vain hyvää. :) Katsotaan millä vireellä lähdetään tekemään hommia tauon jälkeen, tällä hetkellä pää sihisee kivoja ideoita, mutta mulla on taukojen jälkeen itseni kanssa pieniä käynnistysvaikeuksia.

Maanantai:


Teemana yllättäen leijeröinnit. Koulutin radan omalle ryhmälleni jokunen aika sitten ja tahdoin päästä testaamaan vielä muutamat kohdat itse uudelleen. Kolmantena esteenä toimineet kepit vaihdettiin suosiolla putkeen, koska tiedettiin Anniinan kanssa, että keskiviikkona treenattiin keppien avokulmaa. Omassa rytmityksessä oli isoja vaikeuksia esteillä 4-7 ja keinun poikittaminen harmitti.
Muuten treeneistä jäi hyvä fiilis, nämä treenit toimivat pienenä testinä opitulle. Carma teki vaikeat leijeröintikohdat oikein nätisti. Tähän oli ilo lopettaa kamppailu irtoamista vastaan tälle vuodelle.Keskiviikko:Teemana: 90 asteen keppien avokulma täydestä vauhdista, kahden putken kautta. Onnistui ihan kivasti, mutta muutamat pienet virheet onnistuttiin tekemään. Piti testata ennen taukoa millä mallilla nämä ovat ja päästiin toteamaan, että sekä Carman että Adyan avokulmat tarvitsevat paljon vahvistamista tulevaisuudessa.
Toinen teema: Pari toistoa puomille ja pari keinulle. Kokeilin hämäyskäskyjä vapautuksessa pitkästä aikaa, jotka Carma kesti yllättävän hyvin eikä nykinyt kertaakaan. Treenin kellotetut ajat ovat viitteellisiä, koska ovat kellotettu hidastuksien avulla käsiajalla. Carman keppisuoritukset vaihtelivat 2:65-2:80s välillä, puomin ajat pyörivät 2:19-2:20s hujakoilla ja keinu oli 1:77-1:84 s. Puomi tuntui hitaammalle kuin yleensä, parhaimmat kellotetut ajat puomilla ovat olleet alle 2 sekuntia. Mä olen ollut erittäin lahjakas välttelemään kelloa, ahdistun aina kun se otetaan esille. Suosittelen kuitenkin kellottamista kaikille, julmaa mutta silmiä avaavaa ja erittäin kehittävää. Kello ei valehtele. :) Lupaan kyllä yrittää edistyä tässäkin asiassa ja kantaa kelloa mukana useammin. Ja nyt vähän tietää mistä lähdetään liikkeelle, kun treenikentille palataan.

Kaverukset Adya ja Carma:

Kuva: Anniina Korjus

1 kommentti: