tiistai 3. joulukuuta 2013

Saat sen mitä haluat, kun tarpeeksi yrität

Nuo sanat loistavat tällä hetkellä minun jääkaapin ovessa, kortin muodossa. Minun ja Carman toinen kouluttaja sekä samalla omassa koulutusryhmässäni reilun vuoden treenannut ihminen muutti viime viikolla kauas pois Joensuusta. Katja oli yksi parhaista kouluttajista kautta aikojen mitä minulla on lähes kymmenen vuoden aikana ollut, mutta onneksi meille jää toinen loistava kouluttaja jäljelle. Sain Katjalta tuon ihanan kortin, jossa luki nuo otsikon sanat. Kortti on siksi juuri jääkaapin ovessa, jotta varmasti näen nuo sanat päivittäin. Nuo sanat täytyy muistaa jokaisessa arkielämän tilanteissa. Ehkä se auttaa tsemppaamaan heikoimmissakin hetkissä. :) Meillä tulee Katjaa kyllä ikävä.

Viime viikolla treenattiin omatoimitreeneissä kahdesti, joista videot on julkaisematta.  Ensimmäisenä päivänä treenattiin leijeröintejä sekä poispäinkäännöksiä, toisella lyhyet välistäveto -ja kontaktitreenit.

Leijeröintejä ja poispäinkäännöksiä:

Treeni oli meille todella haastava, mutta jäi silti niin hyvä maku suuhun. Nostatti fiilistä, että Carma ihan oikeasti lähtee leijeröinteihin eikä kysele enää niin paljon minulta minne täytyy mennä. Ainoastaan puomin leijeröinti tuotti aika paljon harmaita hiuksia, koska Carma ei meinannut kunnolla lähteä kauempaan putkeen ja jouduin auttamaan siinä enemmän kuin mitä olisin halunnut. Ensimmäisen kerran otettiin leijeröintitreeneihin mukaan jotain tekniikkapätkää ja näissä treeneissä ne olivat poispäinkäännökset. :) Niissä onnistumisprosentti oli täysi kymppi. 

Välistävedot sekä kontaktit:
Treenattiin sama välistävetotreeni, joka oli jokunen aika sitten Heidin treeneissä. En tiedä tehtiinkö jotain nyt väärin vai rakennettiinko pätkä eri esteväleillä, mutta Heidin treeneissä ei saatu kuviota toimimaan, ei sitten millään. Näissä treeneissä tuli muutama virhe viimeisellä hypyllä, mutta muuten Carma työskenteli oikein hyvin. Omassa rytmittämisessä on vielä paljon puutteita, kun jalat tahtovat mennä niin paljon kovempaa kuin aivot. Samassa treenissä tehtiin myös muutama toisto keppien avokulmaan ja ne tarvitsevat vielä todella paljon lisää harjoittelua. Imu saisi olla paljon vahvempi sekä haku oikeaan väliin paljon varmempi. Tästä otetaan ehdottomasti toinen projekti seuraavalle vuodelle. :)

Plussat:
- Hyvät, nopeat kontaktit
- Itsenäiset kepit
- Välistävedot huomattavasti paremmat kuin viimeksi
- Yhtään rimaa ei tullut kummassakaan treenissä alas! :)

Hiottavaa:
- Oma rytmittäminen, ajoitus
- Avokulman vahvistaminen


Huomenna sitten treenataan meidän tämän vuoden viimeiset treenit ja sunnutaina 8.12 kisataan meidän tämän vuoden viimeiset kisat. Haikeaa jäädä totaalitauolle, mutta se tekee meille molemmille pelkästään hyvää. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti