torstai 2. lokakuuta 2014

Keskittyminen olennaisessa

Eilen treenattiin Carman kanssa itsenäisiä keppialoituksia kuudella kepillä. Tämä oli ensimmäinen treenikerta, että jättäydyin itse kokonaan hypyn taakse ja koiran piti hakea kepit täysin yksin.  Carma työskenteli kauniisti, keskittyi kerrankin olennaiseen ja haki putki-hyppy lähetyksistäkin kepit vaikeista kulmista oikein. Vauhdin kasvaminen ja etenkin putkien jälkeen itsenäinen keppihaku on Carmalle haaste, joten tätä on tarkoitus työstää eteenpäin.

Carman itsenäinen keppihaku:


Tänään oli vuorossa lihashuotoa. Carma pääsi osteopaatin käsittelyyn toisen kerran lyhyen ajan sisällä, kun Jerry otti vastaan täällä Joensuussa. Palaute koiran lihaksiston kunnosta oli paljon positiivisempi edelliseen kertaan verrattuna. Pientä kireyttä löytyi rintarangan alueelta, mutta oikean takajalankin kireys oli hävinnyt kokonaan. Siljahan tsekkasi Carman neljä viikkoa sitten ja palaute oli silloinkin samanlaista. Huojentunut ja hyvä fiilis. :)

Ensi viikolla on ensimmäinen Top Team-leiri. Nyt on tarkoituksena levätä ja muutenkin tehdä pienempiä treenejä hetken aikaan. Tämänpäiväisen käsittelyn ja tulevan Top Team-leirin takia meiltä jää nyt kolmet ryhmätreenit väliin, jotta saadaan kunnolla levättyä ja aikaa jää palautumiseen. Seuraavat kisat on myös tarkoitus kisata vasta aikaisintaan viiden viikon kuluttua. Edellisellä viikolla kisasimme Varkaudessa ja oma tatsi on nyt hieman hukassa. Pieni pohdintatauko ja katsaus omaan tekemiseen tekee välillä hyvää. :) Ehkä tämä tästä taas lähtee ja joskus osaisi ohjata yhtä taitavasti kuin mitä koira tekee.

Ne pienet hetket onneen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti