perjantai 28. elokuuta 2015

Espoon kisat ja kropan huoltoa


Edellinen viikonloppu vierähti Santahaminassa Heikin ja Marin luona nauttien, syöden ja ollen. Etelän reissujen ansiosta pääkaupunkiseutu on tullut meillekkin jo vähän tutuksi ja tämänkaltaiseen Helsinkiin voisi koirien kanssa ehkä jopa tottua. 

Kaikenlaisen muun kivan lisäksi kisattiin myös lauantaina Espoossa. Kolme rataa ja tavoitteena oli vetää hyvällä fiiliksellä, täysiä ja keskittyä oikeanlaiseen asenteeseen tuloksista välittämättä. Karstusen Jannen radat eivät pettäneet tälläkään kertaa ja virtaviivaisien rataprofiilien lisäksi päästiin testamaan jälleen koiran esteosaamista. Päästiin kokeilemaan Carman kanssa taas suorilla etenemistä ja se on kyllä edennyt kevään aikana hyvään suuntaan. Carma meni, eikä vilkuillut yhtään taakseen. Rasti seinään, jotain on tapahtunut. 

Tuloksina kisapäivältä kaksi nollaa ja kaksi voittoa, sekä yksi 10. Tämän myötä Carmalle tuli uusien kriteerien mukaan ensi vuoden arvokisanollat kasaan.  Tekemättömyys näkyy omassa liikkumisessa ja jalat polkevat vähän paikoillaan, eikä pohja tuntunut Carmallekkaan ihan parhaalta mahdolliselta. Riku kysyi kisojen jälkeen, että millaisella mielentilalla lähdin radoille: Ensimmäinen rata oli huonoin, toisella keskityin ja tsemppasin kunnolla, viimeinen rata oli ihan paras pienestä väsymyksestä ja huolimattomuusvirheestä huolimatta. Tämä on ehdottomasti meidän sunnuntain kisojen tavoite ennen pientä taukoa. :) 

Espoon nollavoitto:Maanantaina Carma pääsi myös Helsingissä Jerryn ihmekäsien alle. Pidettiin tarkoituksella hieman pidempi hoitoväli ja aika tuli nyt hyvään saumaan. Hoidettavaa löytyi, mutta onneksi Carma vastaa hoitoon halutulla tavalla. Onni on ihmiset ympärillä, jotka oikeasti paneutuvat työhönsä ja antavat hoidettavilleen kaikkensa. :) 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti