perjantai 21. elokuuta 2015

Reissuja ympäri Suomen

Kesään on kiinteästi kuulunut lukuisat kilometrit edestakaisin Suomea. Viime viikonloppu vietettiin Rikun kanssa Tampereella ja keskiviikkona treenattiin aamutreenit Kuopiossa. Tuleva viikonloppu vietetään Marin ja Heikin luona Helsingin Santahaminassa.

Tampereen reissuun yhdistettiin kisat Lempäälässä. Ensimmäisen kerran päästiin Carman kanssa tekemään oikealle luonnonnurmelle ja hyvin hoidettu, luonnonllinen pohja sopi meille molemmille älyttömän hyvin. Tuonne kun pääsisi joskus uudestaankin. Kisoista tuloksina rima -ja kieltovitonen nopeilla ajoilla sekä hylky putken väärään päähän. Radat tuntuivat kokonaisuudessaan hyviltä ja ehjiltä pienistä virheistä huolimatta. Kisat antoivat paljon ajateltavaa etenkin omaa ohjausta ajatellen. Vielä tarvitaan lisää päättäväisyyttä ja rohkeutta ohjaamiseen, jotta ollaan samalla tasolla treenien kanssa. Ajoittain tällaisia kisaratoja löytyy, mutta kehitettävää on. :)


Keskiviikkona oli tiedossa jälleen tuttu ohjelma: Treenit Kuopiossa klo 8-9, työt Mikkelissä klo 14-22. Treenirata oli haasteellinen ja päästiin testailemaan meille vaikeita juttuja, kun itsenäinen työskentely nousi avainasemaan. Huikeat treenit ja mielettömiä onnistumisia. Työtä riittää, että saataisiin joku päivä kisaradat näyttämään samanlaisille. Pieniä tavoitteita asettamalla homma saadaan toivottavasti toimimaan, mutta epäonnistumisia ei saa pelätä. Virheitä tulee ja kuuluukin tulla. Vinohypyt todettiin jälleen Carmalle hyvin vaikeiksi ja etenkin tutustumisessa tulee jatkossakin kiinnittää enemmän huomiota järkeviin linjoihin.Reissuselfie


Käpyjahti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti