keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Kuopiossa ystävät, kisat ja treenit

Kuopiossa on taas tullut vietettyä aikaa jonkin verran. Perjantaina suunnattiin Annin luokse Siilinjärvelle, ja meillä oli ihan huikean kiva viikonloppu. Jokaisella kerralla mieli vaan lepää! Tällä kerralla ei treenattu yhdessä lajitreenejä ollenkaan, vaan lauantaina treenattiin omat fysiikkatreenit ja käytiin katsomassa kisoja, sunnuntaina kisattiin Annin ja Rallin kanssa. 

Paras treeniseura

Sunnuntaina Carma starttasi Kuopiossa kaksi rataa: yhden hyppy- ja agilityradan. Yhteisestä tekemisestä jäi hyvä fiilis, vaikka radoilla olisi voinut edelleen olla rohkeampi. Muutenkin ratavedoilla tuntuu, että oma puhti vain loppuu viimeisillä esteillä. Carma teki agilityradalla hienon nolla sijoittuen sijalle 2. ystävien voittaessa. Hyppyradalta jäi vielä parempi mieli, mutta renkaalla tapahtui jotain. Emme ole treenanneet renkaalle juurikaan käännöksiä, ja nyt renkaalle tultiin putken kautta kovalla vauhdilla. Carma osui renkaaseen ja rengas hajosi. Renkaalle varmaan pitäisi treenata käännöksiä maltillisemmasta vauhdista. 

Kisojen jälkeen palautuminen jäi vain 1,5 vuorokauteen. Eilen tiistaina treenattiin Kuopiossa, pidettiin rimat matalalla ja tehtiin pieniä pätkiä. Rata oli ihan hurjan kiva ja meille haastava leijeröinteineen. Viimeisellä vedolla tehtiin yksi yritys, jossa kokeiltiin kaikki 18 estettä putkeen, ja ne toimi! 

+ Leijeröinnit toimivat
+ Uutta ajateltavaa alun sijoittumiseen pakkovalsseissa
+ Hyvät kepit
+ Pienestä treenistä saatiin ohjaajalle hyvin rankka 
+ Kotiläksyjä sopivasti

- Vieläkin paremmat alkulämmittelyt ohjaajalle
- Mieti sijoittuminen paremmin jatkossa (este nro. 2) -> Esteiden lähellä ei tarvitse olla
- Opettele paremmin tunnistamaan Carmalle sopivammat linjat, nyt minulla ei ole ihan tarkkaa aavistusta kumpi vaihtoehto on nopeampi -> Kello käteen useammin myös omissa treeneissä

Video Kuopion kisoista ja treeneistä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti