torstai 20. huhtikuuta 2017

Monia erilaisia hetkiä

Kiirettä on ollut. Päivät ovat kuluneet töiden lisäksi kouluttaen, omia koiria treenaten sekä omasta kunnosta huolehtien. Päivisin ei jää yhtään liikaa luppoaikaa ja tekemistä riittäisi.

Carman kanssa ollaan edetty tavalliseen tapaan: kotiläksyjä sekä pieniä kokonaisuuksia. Ollaan yritetty vahvistaa vanhaa, mutta samalla haastaen osaamistamme treenejä vaikeuttaen. Carman päättäväisyys kasvaa ja oma rytmittäminen on nyt varmaan siitä syystä entistäkin vaikeampaa. Carma on aikaisemmin paikkaillut kamalasti ohjaajan virheitä. mutta nyt pienikin ajoitusvirhe kostautuu välittömästi. Kisattu ollaan edelleen harvakseltaan, mutta nyt toukokuussa on aktivoiduttava myös kisaradoille. Carma kisasi Sipoossa huhtikuun alussa kolme rataa ja kaikilta kolmelta radalta tuli 5vp. Äärettömän pieniä virheitä, perässä ei ihan aina meinannut  pysyä ja omat jalat sekä kädet taisivat olla väärässä paikassa väärään aikaan. Aina sitä ei ole tehty kovin helpoksi. 

Carman treenejä ja Sipoon rata:Carman erottelutreeni, joka on treenattu muutamaan otteeseen. Treenissä keppien löytäminen piilosta oli helppo, mutta keppitoiston jälkeen putken löytäminen varsinkin kauempaa lähettämällä oli syystä tai toisesta haastavaa:
Evita täytti myös pääsiäislomalla 10 vuotta. Pieni on tällä hetkellä hyvin vilkas ja hyvinvoiva. Uinti on piristänyt Evitan elämää paljon ja tekee selälle sekä lihaksistolle hyvää. Synttärisankari:Pääsiäisenä vietettiin loma Roomassa. Mahtava loma ja kaupunki, reissu joka ei heti unohdu. Onneksi uusia reissuja on jo kalenterissa tiedossa. Lomatunnelmia:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti