sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Kevättuuli


Kevät on täällä. Metsässä pystyy lenkkeilemään ilman lumikinoksia tai märkiä lenkkareita. Ulkokausi on saatu avattua ja se avaa myös uudenlaisia treenimahdollisuuksia. Myös reissaaminen on paljon kivempaa, kun on kesätossut autossa alla ja illat ovat valoisampia. 

Carman treeneihin on otettu asioita vanhoista treeneistä ja päivityksiä kisaradoilta. Treeneissä on ollut paljon edelleen seuraavia asioita:
- itsenäinen eteneminen suoraan
- erottelut
- keppien aloitukset ja lopetukset

Treenivideo:Carma on kisannut myös yhdet kisat Mikkelissä ja toiset Laukaassa. Nyt myös ulkokenttä on korkattu kisaratojen osalta ja tuntumassa on ollut hakemista. Kokonaisuus toimii, mutta jokaisella radalla meinaa tulla edellisen tavoin jotakin pientä. Mikkelistä  yksi nollavoitto, mutta muuten hommat vaativat pienen pientä hiomista. Tahdon olla onnellinen tällä hetkellä terveestä harrastuskaverista, sillä ikinä et voi tietää milloin viimeinen rata osuu kohdalle. Carma yrittää kovasti, mutta tällä hetkellä kaikki olennaiset kohdat ei tule itselleen rataantutustumisessa mieleen.  Videot puhukoot alempana. 

Mikkelin & Laukaan kisaratoja:


Iva on harjoitellut monenmoista:
- Ensirimat, jotka aloitettiin luustokuvien jälkeen ihan matalasta vauvakorkeudesta. Nyt yksi rima on ollut jo kerran 25cm korkeudessa. Tähän rimat tulevat myös hetkeksi pysähtymään eikä meillä ole kiire saada rimoja enää korkeammaksi.
- Rengas ja pussi. Rengasta ollaan työstetty tarjoamalla ja nyt ollaan tehty kerran rengasta yhden hypyn takaa. Pussin kangas on ollut yhdessä treenissä jo ihan alhaalla, mutta pitkä viehelelu on auttamassa vauhdin ylläpitämisessä.
- Putki-imun vahvistaminen. Putket ovat olleet Ivalle melko haastavia, mutta nyt Iva etenee niihin melko kivasti.
- Muutamia takaakiertoja.
- Persjättöjen alkeet.
- Aloitukset ohjaajan ollessa kahden vinohypyn takaa. 
- Ensimmäisen kerran ulkokentällä häiriön läsnäollessa suhteellisen iso. Iva ei välittänyt ravien kuullutuksista, kentän ohi ajavista autoista tms.
- Lähdöt > ehdottomasti vaikein! Hallilla Ivan on vaikea pysyä paikallaan, vaikka muissa tilanteissa ongelmakohtia ei juuri tule. Iva kiihtyy, odottaessa omaa vuoroaan puree helposti aitaa ja monenmoista muuta... Nyt käydään hallilla työstämässä välillä pelkkää paikallaoloa ilman esteitä. 

Ivan treenivideo:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti