tiistai 27. kesäkuuta 2017

SM 2017 Lappeenranta

SM-kisat ovat ohi. Yhdet vuoden parhaimmista kisoista, joissa tunnelma on koko viikonlopun niin hyvä. Reissuun lähdettiin taas luottotytön kanssa, kiitos Liina ihanasta viikonlopusta, tsempistä, tuesta ja ihan kaikesta: 


Carma starttasi muutaman edellisvuoden tapaan perjantaina kaksi starttia totutellen pohjaan sekä sunnuntaina yksilökisassa. Lauantain joukkuekilpailu ollaan jo muutaman vuoden ajan jätetty väliin, että Carma saa yhden lepopäivän starttipäivien väliin. Lauantai vietettiin kisapaikalla paljain jaloin kulkien yli 30 asteen helteessä kannustaen ja katsoen hienoja suorituksia hiekan polttaen jalkoja.

Viikonloppu oli huikea. Se herätti niin paljon tunteita, itkua ilosta ja vähän ehkä haikeudestakin. Kavereiden onnisumiset ja myös omat siinä sivussa. Nämä viikonloput ovat henkisesti rankkoja. Carma voitti neljästä radasta kolme, saimme startata meidän parhaimpien ystävien Annin ja Rallin kanssa peräkkäin sunnuntain yksilökisassa, Carma sai kiellon karsintaradalta, pääsi nopeimman vitosen turvin kuitenkin finaaliin, voitti finaaliradan nollatuloksella ja oli kokonaistuloksen nopein. Meidän hyvät kaverit Annina ja Elmo voittivat SM-kultaa..... Tapahtui aika paljon yhdelle viikonlopulle. 

Perjantain iltakisat:Kuvat Jukka Pätynen ||Kuvat julkaistu kuvaajan luvalla: 
Carman viikoloppu videona:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti