torstai 1. kesäkuuta 2017

Joensuun kisat

Kevään kisat lähenee loppuaan ja enää on vain kaksi viikkoa aikaa kesän ensimmäisiin arvokisoihin. Carma kisasi viikonloppuna perinteikkäästi Joensuun toukokuun kisoissa, joihin olemme yleensä päättäneet kevätkauden ja jääneet odottelemaan SM-kisoja. Muista vuosista poiketen, Carma kisaa vielä yhdet kisat ennen Lappeenrantaa. 

Joensuussa oli hyvä olo kisata. Muihin moniin tämän kevään kisoihin verrattuna minulla oli hirmuisen hyvä olo ja luotto meidän tekemiseen. Carma starttasi luokan ensimmäisenä, joka ei ole minulle se kaikista paras lähtöpaikka, mutta perusteelliset lämmittelyt sekä ohjaajalle että koiralle onnistuivat Anniinan avustuksella. Minulle kisapäivän aikana lämmittelyt ja jäähdyttelyt ovat kaikkein tärkein asia ja otan ne mielummin varman päälle, joten lisäkädet olivat iso helpotus. 

Kisoista tuloksina kaksi nollavoittoa sekä yksi 5vp. Vitonen tuli, kun Carma aloitti helpohkon keppikulman väärin minun osoittaessa ihan vähän väärään suuntaan. Carma on ohjauksista niin tarkka, joten se vaatii minulta ääretöntä keskittymistä radalla. Hiekkapohjalla en tällä hetkellä myöskään luota täysin Carman keppeihin irrotuksien osalta, joten sekin tuo oman haasteen ratasuunnitteluun. Muuten radoilta jäi onnistunut olo eikä radoissa ollut ihmeellistä. :)

Carman voitot:


Pidennetty viikonloppu Joensuussa oli jälleen kerran kiva. Reissua ja kisoja varjostivat kuitenkin oma sairastelu, kun esimmäisen päivän jälkeen sairastuin kovaan kurkkukipuun, joka lopulta muuttui flunssaksi ja on nyt vienyt äänen lähes kokonaan. Samana päivänä myös minun vasemman jalan penikat sekä jalkapöytä kipeytyivät. Kipulääkkeiden, jalan teippauksen sekä Voltarinen avulla saatiin jalka kisakuntoon, ja tällä hetkellä jalka voi hyvin. Sama jalka on oireillut kevään aikana useamman kerran, joten sitä on varmaan osattava seurata ja malttaa hetki levätä raskaimmista treeneistä. Tiistaina treenasimme kuitenkin Kuopiossa meidän kevään viimeiset treenit ja jalka kesti siellä ihan hyvin. Kesän ajan lepäämme raskaimmista treeneistä ja jatkamme Kuopion ryhmässä sitten syksyllä. 

Kuvat/photos: Martti Vaidla 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti