tiistai 4. syyskuuta 2018

European Open Itävalta


Heinäkuun lopussa matkasimme Itävaltaan kolmansiin EO-kisoihimme. Olen niin äärimmäisen kiitollinen, että pääsimme osallistumaan hieman huono-onnisen kesän jälkeen. Emme päässeet valmistautumaan kisoihin ihan sillä tavalla kuin olisin toivonut, mutta onneksi pohjatyötä on tehty kauan pitkällä tähtäimellä - Carma on taitava ja olen jo kauan voinut luottaa meidän yhteiseen juttuun. Tiedostan meidän heikkoudet ja luulen tietävänä, mikä meille sopii. :)

Olen tyytyväinen siihen, mitä teimme. Kaksi nollaa, joissa Carma hoiti oman hommansa hienosti, yksi hyvä hyl sekä harmillinen kieltovitonen. Oma fyysinen kunto on tällä hetkellä valitettavan huono enkä kokenut oman kapasiteettini riittävän: polvi on reistaillut kauan enemmän tai vähemmän ja oman fysiikan ylläpitäminen on jäänyt minimaalisen vähälle verrattuna entiseen. Tahto saada oma terveys kuntoon on kova ja teemme parhaamme. :)

Kisojen jälkeen suuntasimme ystäväni kanssa minilomalle Alpeille, joka oli UPEA kokemus. :) Alpeilla reissaaminen oman koiran kanssa oli kokemus, jonka olen halunnut tehdä jo kauan. Kiitollinen!

Video kisoista ja reissusta:Yleensä EO:n jälkeen olemme pitäneet kuukauden tauon ja jatkaneet treenejä syyskuussa. Erilaisen kesän jälkeen pidimme vain kahden viikon lepoloman ja palasimme sen jälkeen takaisin treenikentälle. :)

Tämän kauden tavoitteet Carmalle:
- kisoissa vetäminen aina täysiä ilman tulospakotteita, nauttiminen siitä mitä tehdään
- kuuntelutreenit, monta eri vaihtoehtoa yhdessä treenissä (kuitenkin lyhyet setit)
- itsenäisyys kepeillä, kontakteilla
- esteellä pysyminen ohjaajan ollessa muualla
- ymmärrys koiralle siitä mitä tehdään

Esimerkkejä treeneistä:siniset numerot: in-in esteelle 3, putken suun ohitus kepeille (siniset numerot)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti