torstai 14. helmikuuta 2019

Iva siirtyi 2.luokkaan!

Yritin tehdä uuden vuoden lupauksen, että jatkan taas blogin ahkerampaa päivittämistä, mutta se on ollut niin kovin vaikeaa! Päivät menevät hirveällä kyydillä ja jäljelle jäävän ajan haluaa käyttää muuhun. "Oikeiden" töiden lisäksi koulutuksia on ollut tosi paljon ja seuraavat viikonloppukoulutukset menevät heinäkuulle, loput syksylle. Muutamia nettivalmennusoppilaita on vielä mahdollista ottaa ja kesälomalla arki-iltojen pidemmän matkan koulutukset ovat myös mahdollisia, sekä yksärit täällä Mikkelissä. Olen kuitenkin kaikista näistä koulutusreissuista ja asiakkaista kovin kiitollinen! Saan tehdä tällä hetkellä juuri sitä mistä nautin kovasti. 

Omallakin harrastusrintamalla tapahtuu. Olemme harjoitelleet täsmällisesti ja ahkerasti sekä Carman että Ivan kanssa. Iva on kisannut tänä vuonna kahdet kisat, tehden molemmissa kisoissa agilityradoilta nollat ja siirtyi 2.luokkaan! Se kävi yllättävän nopeasti ja olen häkeltynyt, mutta onnellinen. Iva starttasi Kuopion kisoissa myös ensimmäisen ratansa kakkosissa: Vaikea rata meni hyvin, mutta helppo keppialoitus koitui meidän kohtaloksi ja Iva tuli viimeisen hypyn ohi. 

Ivan kisaradat:


Ivan treenejä tammikuussa:Carma on juossut yhden nollavoiton, mutta muuten on tullut jokaisella radalla jokin virhekohta. Vaikeat asiat menevät, mutta aina joku juttu tapahtuu helpoissa kohdissa. Treeneissä olemme harjoitelleet täysin oikeita asioita, sillä löydämme kerta kerralta vahvistettavia asioita ihan 1-5 esteen harjoituksista. Toivon, että kehitymme vielä ja muutumme yhä paremmiksi.Carman harjoituksia:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti