perjantai 30. toukokuuta 2014

Carma SM-joukkueeseen

Viikolla tuli tieto, että meidät on Carman kanssa valittu Joensuun Agilityurheilijoiden SM-joukkueeseen ja samalla minut joukkueenjohtajaksi. :) Joukkue koottiin ja valittiin nollaprosentin perusteella. Iso kiitos seuralle ja hallitukselle luottamuksesta, on hienoa saada olla mukana joukkueessa. Starttaamme Carman kanssa ankkuriosuudella. :)

Kuva Jenna Romppanen:


Tiistaina ajettiin Helsinkiin osteopaatti Jerry Ketolan käsittelyyn. Carman rintaranka oli taas jumissa, mutta Jerry sai sen hyvin auki. Ero koirassa hoitojen jälkeen on kyllä huomattava. Turkittomasta koirasta huomasi nyt myös paljon helpommin hoidon aikana ilmenevät reaktiot kuin aikaisemmin. Seuraavan kerran ajamme Helsinkiin Jerryn vastaanotolle elokuussa. 

Nyt lepäämme Carman kanssa viikon verran, jonka jälkeen treenaamme vielä yhdet treenit Kuopiossa sekä käymme kotikisoissa 8.6 testaamassa kontakteja ja hakemassa hyvää mieltä. Sen jälkeen se on siinä. Carma käy vielä kerran hierojalla ja lepäämme SM-kisaviikonlopun viikon. Kaikki voitava on tehty ja turha hinkkaaminen tuskin enää auttaa, lenkkeilemme ja otetaan rennosti. :) Carma starttaa Tampereella perjantaina yhden startin, lauantaina joukkuekisassa sekä sunnuntaina yksilöissä. On niin hienoa päästä taas parin vuoden tauon jälkeen kisaamaan isoille areenoilla ja ottamaan oppia kokeneista, todella osaavista pareista. :)

Kuvat Jenna Romppanen:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti