maanantai 26. toukokuuta 2014

Mikkelin tuplanollat

Eilen kisattiin kolme starttia Mikkelissä. Kisapäivän aamu oli maailman kaaottisin ja epäonnisin, mutta onneksi meillä on ystäviä, jotka pelastavat tilanteesta kuin tilanteesta. :) "Pienen" sähläyksen jälkeen päästiin hieman aikataulua jäljessä  kuitenkin kisapaikalle, kamat kasaan ja menoksi. Aika rajua tsemppaamista se vaati. Kiitos Liina, Jassu ja Alisa kaikesta. <3 Ilman teitä olisi ehkä kisat jääny kisaamatta.

Tulosrivi näytti tuplanollia sijoilla 3. ja 1. sekä yhtä hylkyä. Radat olivat todella kivoja, rentoja ja juostavia. Täysin tyylipuhtaita radat eivät olleet ja etenkin voittoradalla olin todella myöhässä parissakin kohdassa. Paljon jäi hampaankoloon sekä oma jäätyminen harmitti. Tästä kyllä vielä petrataan!

Juoksut vaikuttavat Carman eloon arjessa sekä harrastuksissa huomattavasti. Radalla liike ei ole täysin samanlaista kuin normaalisti, liikkuminen on hieman löysää eikä laukassa ole samanlaista potkua kuin yleensä. Onneksi juoksut ovat kuitenkin kohta ohi ja toivottavasti selviäisimme ilman pahoja valeraskauksia sekä saimimme normaalin Carman kotiin. :) Aikaisemmin valeraskaudet eivät ole Carmaa kuitenkaan vaivanneet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti