tiistai 1. heinäkuuta 2014

MM-karsinnat 2014

Carman ensimmäiset arvokisat ovat nyt kisattu. Rovaniemen reissu oli aivan uskomaton, meillä on niin ihania ihmisiä ympärillä. Tämä laji on tuonut ihan älyttömän hienoja ihmisiä meidän elämään. :) Reissua saa muistella kyllä pitkään lämmöllä ja juuri tällaisien reissujen avulla jaksaa koko pitkän talven.

Rovaniemellä emme yltäneet meidän perinteiselle suoritustasolle. Molemmilla radoilla tapahtui meille todella oudot virheet, kun Carma aloitti kepit väärin ja melkein heti keppivirheiden jälkeen ohjaajan mokailujen jälkeen hyllytimme. Hylkäyksen jälkeen piti poistua radalta samantien, joten emme päässeet suorittamaan ratoja loppuun, mutta pääasia ettei koira huomannut, että virheitä tulee. Carma on tehnyt ennen arvokisoja jokaisessa kisassa elokuun jälkeen vähintään yhden nollan, arvokisoissa emme yltäneet yhteenkään nollatulokseen. Kokemattomuus näkyy, niin koirassa kuin ohjaajassa ja se saakin näkyä. :) Oli kuitenkin hienoa seurata ja jännittää sunnuntaina finaaleita, Suomi sai niin upeat joukkueet. Erityisonnittelut ihanille Sannille ja Annille <3 Itketitte kyllä tätä tyttöä niin paljon.

Meille jäi kuitenkin ihan loistava fiilis. :) Carma kulkee tällä hetkellä todella lujaa, mutta tarvitsemme vielä paljon hienosäätöä tekemiseen. Carma on aivan uskomaton kisakaveri ja perheenjäsen.

Kiitos rakas Carma, paras kaveri, kaikesta.Carma, Peppi & Unna

Näkymät majoituksessa:
2 kommenttia: